Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Той пак е в бяло!!! ...
Той пак е в бяло!!! Предизборни манипулации на здравни работници и пациенти! >> След среща с Борисов, Ананиев обяви: Променяме цените на клиничните пътеки от 1 юни

Той пак е в бяло!!! Предизборни манипулации на здравни работници и пациенти! >> След среща с Борисов, Ананиев обяви: Променяме цените на клиничните пътеки от 1 юниНа срещата при премиера обсъдихме мерки за подобряване финансирането на здравеопазването и одобряване оценката на труда на медицинския персонал. От 1 юни ще бъдат изменени цените на клиничните пътеки.

Това заяви здравният министър Кирил Ананиев след среща с премиера Бойко Борисов и БЛС, съобщава БГНЕС.

 

С Наредба 3 на МЗ е определен механизмът на финансиране и ние ще го спазваме. Някои клинични пътеки с години не са променяни като финансиране. Заедно с БЛС ни предстои работа, за да преценим кои пътеки ще бъдат увеличени и с колко, добави Ананиев. МЗ е готово с определяне на индивидуалните работни заплати. 99% сме подкрепени, на финалната права сме да приключим работата и по тази методика, надявам се да бъдем готови и преди 15 май, уточни здравният министър. Тази методика цели справедливо недискриминационно разпределение на разходите за медицински персонал, каза още Ананиев.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg/novini/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Цялата власт омазана в корупция, Борисов - в бяло

Не се заяждайте с Бойко, той е винаги в бяло! (ОБНОВЕНО)

Овампирченият Цветанов, последната манипулация на Борисов и сие...

ВИЖТЕ ТУК >> Министрите на Бойко: Алчни и с имотна стръв като акулите... от филма „Челюсти“ >>

 

  


98353