Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Трета седмица Босия с гладна стачка, иска оставката на Московски за „организирани престъпни групи“ от министъра!

Трета седмица Босия с гладна стачка, иска оставката на Московски за „организирани престъпни групи“ от министъра!Трета седмица от обявената гладна стачка на Кольо-Босия!

Нямам никакви илюзии, че неговият протест ще бъде прочетен правилно от народонаселението. Нито, че същото това раболепно общество, ще разбере какво е съдържанието на подобни личности, които по свой уникален начин изразяват вътрешен свят, непознат за средно-статистическото балканско говедо!

Протестът на Босия е срещу присъствието на транспортния министър Ивайло Московски във властта, въпреки представените данни за организираните от него „организирани престъпни групи“. Папките с доказателствата по темата са предадени в немското посолство, посолствата на САЩ и Франция! Същите документи, които са абсолютно безпорни, са предадени лично на госпожа Меркел, Макрон и премиера на Холандия, както и в комисиите по транспорт и миграция към Европейската комисия! Оригиналите са на бюрото на гладния – Цацаров. Запознат и дезангажиран по случая се оказа и президентът Румен Радев!? Колкото и да ви е чудно.

Какво друго трябва да направи Босият?

Европейската бюрократична задруга пише писма, които потвърждават престъпленията – българските държавни органи отричат. Същински омагьосан кръг, който генерира печалба от едни 20 милиона евро към джобовете на властта, а в резултат на това неграмотни талибани от България и целия свят получават книжки за правоуправление на МПС, валидни за цяла Европа. Същото това удостоверение има сила и на документ за лична идентификация!

А сега статистиката! Повече от 50% от катастрофите в България са с участник с подобен, престъпно издаден документ. Ако умрете при такава катастрофа „на място“, вие ще бъдете вписан като жертва от катастрофа, но ако умрете в болница, а там умират повечето хора, вие ще бъдете вписан в графа – „починал от травми“. Схващате ли? Така работи българската мафия – животът за нея е стъкмистика и милиони печалби от съществуването на страхлива раболепна паплач.

Остава всеки от вас да направи своя личен информиран избор! Да изчакате времето, когато вие и семейството ви ще бъдете убити на пътя или да подкрепите справедливия протест на Босия, преди да бъде премазан от системата. Защото системата убива! Споделяйте. Изборът е само и единствено ваш…

НИКОЛАЙ МАРКОВ

Николай Марков

 

Източник: http://afera.bg/


66405