Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Трябва да бъдат заличени, оставка не стига. От Варна му го набих к@а на простия, той цъфна във Варна да се снима с Портних „Хайфа“, няма такъв наглец!

Трябва да бъдат заличени, оставка не стига. От Варна му го набих к@а на простия, той цъфна във Варна да се снима с Портних „Хайфа“, няма такъв наглец!САМО В „АФЕРА“! НОВ ЗАПИС НА БОЙКО БОРИСОВ! „НЕ МОЖЕ ДА Е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА ТОЯ ТЪПАНАР! ИЗБРАЛИ СА СИ ЕДИН ПРОСТ ЛЕТЕЦ! ДА СИ ЕБЕ ПУТКАТА МАЙЧИНА! НА ПРОСТ ЧОВЕК КУР СЕ НАБИВА, ТОМИСЛАВЕ!“

Велизар Енчев:

Нито една телевизия не започна обедната си емисия с поредния брутален запис на премиера, от който узнаваме, че ни управлява примат. БТВ го спомена като трета новина с три изречения.

Обществените по статут БНТ и БНР изобщо не реагираха на записа, но това не е новина. В критични за Борисов ситуации те винаги си запушват ушите и затварят устите.

Тази вечер само Българска свободна телевизия ще излъчи записа на сайта „Афера“.

Не мога да повярвам! Всички електронни медии ли са в кочината на Борисов и Шиши? Прасета ли ни управляват, във фермата на Оруел ли живеем?

А канцлерът Ангела Меркел оглушително мълчи!

Тази, която го инсталира на власт и чрез фондациите си го храни вече десета години, носи огромна отговорност за мутренската ни държава!

В съюз с Кайзерова и Хитлерова Германия България претърпя две национални катастрофи. Заради Кобургите!

В съюз с Меркелова Германия летим към трета катастрофа! Заради бодигарда на Кобургите!

Васил Петев:

Страхлив, неграмотен, нагъл и отмъстителен. Безкултурен, безчувствен, жесток и брутален. Алчен, самовлюбен, вманиачен до абсурдност егоцентрик.

Няма срам, нито от вас, нито от Бог, нито от времето, нито от историята.

Това е Бойко Борисов. Това са и неговите пажове. Това и само това.

Поради тази причина, довечера съм организирал десетина “платени метежници”. Те ще излязат за да защитят себе си и своето бъдеще. Част от тях нямат 18 години, защото това са моите и вашите деца. Ще им “платя” с кора яйца. За да размажат жълтъците по грозното лице на тази престъпна власт.

Всички на площада!

Тези трябва да бъдат заличени, оставка вече не стига.

Най-хубавото от това което се случва в момента е изгрева. Съмна се, най-накрая!

Защото, каквото и да се случи довечера или през следващите седмици и месеци едно е сигурно, хората няма лесно отново да бъдат върнати обратно в летаргията на равнодушието и престъпната апатия.

Няма как вече да бъде пренебрегнато и забравено лицето на мутрите, които изцяло доминират настоящата власт. Просто, няма как!

Образът на пистолета, джипката и пачките още дълги години ще преследва поколения българи и ще ги кара да се срамуват от факта, че родителите им са допуснали всичко това. Псуващият, хамалски глас, няма да бъде забравен скоро. Убеден съм в това.

Колкото и да се пенявят даритковици, кърджалийски шаврантии, калинки, пикльовци, мануиловци, харизановци, биковци, гешевци и всякакви подобни, те добре знаят, че краят наднича зад ъгъла. И не се заблуждавайте, безсилието им ще ражда още по-голяма агресия, идващата като лавина истина, още по-нагли лъжи, но въпреки това изгрева ще прерасне в нов ден. Дали той ще бъде по-добър от днешния, не знам, знам обаче, че днешния е катарзис, а вчерашния бе пълен мрак.

Така, че пичове, нека им спретнем един Джулай морнинг по нашенски. Пък да видим, кой ще посрещне утрото!

Бележка на Веселина Томова: От Варна му го набих к@а на Простия, той дошъл днес във Варна да се снима с  кмета на Варна, горе на черешата, който пък го изгониха от Хайфа, защото пиян задърпа сексуално служителка на хотела, а Борисов го прикри. Няма такъв наглец!

 

Източник: http://afera.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

„АФЕРА“! >> Нов запис на Бойко Борисов! „Не може да е държавен глава тоя тъпанар! Избрали са си един прост летец! Да си е*е п*тката майчина! На прост човек к*р се набива, Томиславе!“ (18+)

Атакуваха премиера с нови манипулирани записи без нито една псувня

НОВИ СКАНДАЛНИ ЗАПИСИ НА БОРИСОВ! С икономическия министър Караниколов за президента: „Трябва да му се подиграваме, да изглежда смешен! Това искам да го чуя във вечерните новини!...”

Елена Гунчева: Къде е границата на овцете?

Атанас Чобанов: Пратиха до медиите скандален запис на Борисов, в който говори за гаф на Караянчева и как ще громи Йончева

 

 

 

 


131961