Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Тръпнем..., но няма ...
Тръпнем..., но няма нужда! >> Йорданка Фандъкова: Не съм решила дали ще се кандидатирам отново! Скоро ще разберете!

Тръпнем..., но няма нужда! >> Йорданка Фандъкова: Не съм решила дали ще се кандидатирам отново! Скоро ще разберете!Приемам сериозно всеки опонент - и Мая Манолова, и Волен Сидеров, и Веселин Марешки, всеки, който има своите планове може да се кандидатира за кмет на София. Аз обаче все още не съм взела решение дали ще го направя, не случайно не съм обявила своето решение публично.

 

Това съобщи по "Канал 3" столичният кмет Йорданка Фандъкова. 

ГЕРБ ще обсъди предложенията за свояте кандидатура, но всеки сам трябва да вземе решението за себе си. Към този момент работата е много, изключително ангажирани сме със сериозна инвестиционна програма. Осигурили сме развитието на София в близките 4 години, подчертава Фандъкова.

„Аз не съм взела все още решение. За мен важното е работата да продължи. ГЕРБ ще предложи своята кандидатура, но всеки сам взима решение. Предстои да обсъдим и в ГЕРБ, и аз да взема своето решение”, продължи тя. „Изборите за София са силно мажоритарни. Всеки има своя багаж и се явява с него пред хората. Явяваме се всички с миналото си, биографията си и плановете си за бъдеще. Хората много добре осъзнават кога става дума за популизъм и кога за реализъм”, заяви Фандъкова. Попитана сама ли ще вземе решението дали да се кандидатира отново за кмет на София или това зависи от ГЕРБ и Бойко Борисов, Фандъкова каза, че скоро ще се разбере.

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:http://epicenter.bg/


104785