Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Тънки атаки! >> Раде...
Тънки атаки! >> Радев: Партиите да се чистят от корумпирани кадри

Тънки атаки! >> Радев: Партиите да се чистят от корумпирани кадриПартиите да се чистят от корумпирани и некомпетентни кадри. За това призова президентът Румен Радев в Египет, където е на официално посещение по покана на колегата си Абдел Фатах Ас-Сиси.

Държавният глава бе помолен да коментира двете подадени оставки във връзка със скандала с апартаментите на властта. Радев заяви, че не е дошъл в Египет, за да коментира имотите на Цветан Цветанов. Президентът добави, че позицията му винаги е била принципна,  съобщи БТВ.


„Преди два месеца по време на моя годишен отчет много ясно заявих, че партиите, които искат да видят себе си на бъдещия политически хоризонт, трябва сами да се чистят от корумпирани и некомпетентни кадри с управленски амбиции, а не да чакат да гърмят скандали и да ги гасят с оставки”, коментира Радев, пояснявайки, че това се отнася за всички партии.

 

В Египет президентът води голяма бизнес делегация, тъй като страната е най-големият търговски и икономически партньор на България в Близкия изток. Стокооборотът между двете държави е достигнал 1 милиард щатски долара.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Борисов неадекватно бесен и нагъл, спасява себе си и властта: Те ще ми говорят за апартаменти...!

ВОЙНА В ГЕРБ - Томислав Дончев атакува Цветанов, иска стола на Борисов ЕКШЪН В НОВА, журналисти саботират боса си Кирил Домусчиев (ОБНОВЕНА)

Абсурд! А DMS номер кога? >> СИЛНА ПОДКРЕПА - ГЕРБ тръгна с кампания: "Цветанов е невинен"

Потресаващо! >> Гласят Данаил Кирилов за правосъден министър

Евгений Дайнов: Опорки няма, пелтечат, хванали са се за гушите

 


94079