Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Убиват ни и ни грабя...
Убиват ни и ни грабят!? Да, ама на Волен жената е обидена... А властта вече ликвидира неудобните! (ОБНОВЕНО)

Убиват ни и ни грабят!? Да, ама на Волен жената е обидена... А властта вече ликвидира неудобните! (ОБНОВЕНО)Сайт на Движение "ДНЕС"

 

Малко преди жестокото и хладнокръвно убийство в Русе на журналистката Виктория Мариноваподкрепяща протестиращите майки от "Системата убива - всички" и разследваща Джи Пи Гейт, Лидерът на „Атака“ и председател на парламентарната група на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров вдигна олелия до небето, защото съпругата му била нагрубена словесно от суданец след пътен инцидент.

Волен, който в момента го играе най-дългата и мазна патерица на Борисов обикаля медиите и настървено се възмущава, че МВР е прогнила система, че жена му можело да бъде убита, че никой от правителството не му се е обадил, а и ДАНС не се намесва?!?

Неадекватното поведение на Волен Сидеров по принцип е нещо традиционно. В случая с жена му обаче той надминава себе си, а и всички луди в България събрани на едно!

 

 

Волен Сидеров не живее ли в България? Не участва ли в управлението на държавата? Не зависят ли точно от неговия „златен пръст“ безобразията на ГЕРБ?

Докато госпожа Сидерова е отнесла една псувня, опозиционна журналистка от Русе е брутално убита, деца са прегазени, възрастни самотни хорица са съсечени с брадви, нагли крадци обират къщите, докато собствениците спят в съседните стаи, наркопласьори зарибяват децата ни, престъпниците бродят по улиците и стрелят... 

А и да не забравим – краде се, ограбва се, унищожава се и се продава  държавата! Денонощно!

В МВР се наливат милиарди, но системата не работи. Волен,чак вчера го забелязал. Днес вече е решил, че той трябва да поеме полицията и службите. Така ще е сигурен, че жена му повече няма да бъде обиждана. Така пък ние ще сме "сигурни", че ще продължат да ни убиват, ограбват, изнасилват, пребиват...

Е, да Няма такава държава! И крайно време е дошло всички заедно да изхвърлим боклука!

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА: 

Жената на Волен Сидеров катастрофира, шофьор й скочи на бой

Съдия Василев оправда суданеца заради нарушения на правата му

Стига вече! Да пуснем водата!

Волен – мега чучелото на всички!

В уж „спокойна и сигурна“ България* >> Жестоко убийство на 30-годишна бизнесдама в Русе, жертвата била изнасилена, душена и обезобразена (СНИМКА)

Илиан Василев във Фейсбук: Властта премина към премахване на опонентите си

ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ: Рецидивист преби с тесла възрастен мъж (СНИМКИ)

Прегазиха дете на “зебра“, напрежението в селото ескалира ВИДЕО

Истината е страшна! Изплуваха потресаващи разкрития за наркотиците в България! Вижте как деца се друсат с най-скъпата дрога!

 

 

 

 

 

 


78177