Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Удря ли властта от б...
Удря ли властта от безсилие!? >> Президентът Радев: Обвиненията в шпионаж за Русия са нелепи, аз съм избран от 2 млн. българи

Удря ли властта от безсилие!? >> Президентът Радев: Обвиненията в шпионаж за Русия са нелепи, аз съм избран от 2 млн. българиОбвиненията за шпионаж в полза на Русия са абсурдни и нелепи, здравият разум напуска българското политическото пространство, особено управляващите. 

Това каза президентът Румен Радев в Пловдив, цитиран от Фокус. „Това е изключително тежко обвинение. Очаквам от следствието да представи неоспорими факти. В противен случай ще остане съмнението, че български институции са употребени в режисиран вътрешнополитически сценарии. Очаквам наистина категорични доказателства, че българската външна политика не се е превърнала в заложник на вътрешнопартийни интереси и обслужваща интересите на управляващите“, коментира президентът. 

Аз съм избран с гласовете на 2 милиона българи и подобни твърдения и инсинуации са обида най-вече към всички тези хора, заяви още Радев като коментира дали съзира ли удар срещу него, след като на разпит е бил привикан и социологът Живко Георгиев от Стратегическия съвет към президентството. 

Мисля, че безсилието на управляващите да се справят с тежките проблеми в страната и пълният провал на правителството в стратегически за европейското ни развитие приоритети се изражда в паническо търсене на враг. Хората да се противопоставят непрекъснато един на друг и да не могат да се обединят в търсене на отговорност за проблемите и провалите днес, каза президентът Румен Радев.

 

Източник:https://offnews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

От Шипка, от българския връх дъното се вижда най-добре!

Игра на тронове... и Президентското вето като едно голямо нищо

Президентът, който най-накрая осъзна, че "Съединението прави силата"

Радев на чай... И ние отдавна сме на чай! А представете си какво би станало, ако вместо пиене на чайове бе подкрепил референдума на народа....!? (ОБНОВЕН)

Рибата се вмирисва откъм главата..., или президентът като новия таен символ на Борисов


112173