Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Управляващите крият нещо ужасно от народа!

Управляващите крият нещо ужасно от народа!Застрашени ли сме от опасни събития?

Странно съвпадение е, че същата банка е и сред най-големите кредитори на американските центарли!

Крият ли управляващите ужасна истина от народа си? Застрашени ли сме от опасни събития и има ли ясни знаци за такива? Какво се опита да намекне "лошия пророк" Борисов? Историята е важна за човечеството най-вече с информацията и поуките,които трябва да си направим от нея. Какво се случва когато една територия е застрашена?

На първо място се  изтеглят едрите капиталисти! Като че ли в България се наблюдават подобни движения и  знаци.Изтеглянето на ЧЕЗ от българския пазар не е случайно.Тази неслучайност се подсилва и от липсата на сериозни кандидати за придобиване активите на чешката компания. Ни в клин, ни в ръкав правителството изведнъж стана много смело и публично заяви, че ще разваля договорите с американските тецове!

Вярвате ли, че политическите ни подлоги изведнъж са станали такива смелчаци,че да скочат с бутонките на американските си господари ако самите те не желаят спешно да спасяват капиталите си от надвиснала опасност? Трябва да припомним, че в 43-то Народно събрание дори тоалетния министър внесе закон за разваляне на тези договори, които носят огромни печалби на Янките.Като споменахме тоалетния господин, вярвате ли, че същият е толкова смел и глупав, че да скача така остро на Русия ако не му е наредено?

Потвърждение за съмненията  и неговите признания, че всяка казана дума от него е много добре премислена! Още едно интересно съвпадение или знак към всички нас е, че голяма западна банка търси спешен начин за изтегляне на  активите си от бълагарския пазар! Странно съвпадение е, че същата банка е и сред най-големите кредитори на американските центарли!

Странно! Нали? На фона на всичките факти, които изложихме до тук с гръм и трясък се произнася миротворецът Борисов:"Излизам лош пророк.От няколко месеца ви предупреждавам. Светът върви главоломно към конфликт."! Да, това си е чисто предупреждние!Породено вероятно от угризение за прикриване на истинските причини! Ние се постарахме да изложим този прочит на факти и знаци, а изводите ги направете вие.Сигурни сме, че ще бъдемобвинени в конспиративни теории, но...времето ще покаже!

 

Източник: http://www.bnews.bg/

 

 


 56307