Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / В "града на Фандъков...
В

В "града на Фандъкова" дупките се пълнят от бягащ човек с лопата (Видео)„Нова олимпийска дисциплина! Спортно запълване на дупки на бул. България. Ако не си достатъчно бърз... в Пирогов.

Столична община - май не ви трябват много работниците, че ги пращате да се избиват по тоя начин?! Едвам се оттърва на 2-3 пъти.. човека. Няма да споменавам дали това запълване въобще има някакъв смисъл”, така потребител в групата „Забелязано в София“ представя видео, на което се вижда опасно запълване на дупки в столицата.

Липсата на дупки е изключително важно за имиджа на кмета, а запълването им преди избори е практика навсякъде. Очевидно и в столицата са предприели мерки срещу дупките, но начинът на запълване е опасен и не много ефективен.

 

На видеото се вижда как човек с лопата опитва да прибяга до дупката в средата на три платна, за да хвърли малко асфалт и тя да бъде запълнена, засега.

 

Организацията на движението и самото запълване на дупките е задължение на фирмите, наети за поддръжка на улиците, а фирмите се наемат от кмета, именно затова и гневът на голяма част от хората се насочва към Йорданка Фандъкова, която се бори за пореден мандат като кмет.

„Това просто е прототип на нов процес, който се тества в общината - бърз или мъртъв. Освен това идеята е дупката да издържи до другата седмица, неделя”, посочва потребител.

„Така работиш с хъс.. Иначе ставаш като онея от общината и те мързи да гледаш..“, шегува се друг.

Image result for В

Макар че голяма част от коментарите са шеговити, ситуацията е далеч от такава. По този начин е поставен в риск животът на работника, а запълнената дупка едва ли ще издържи повече от месец.
Но както обобщава друг потребител, важно е преди избори да замирише на асфалт.

 

Източник: www.24novini.bg

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Дебатът по Нова: Мая Манолова разби модела на корупцията в управлението София!

Дебатът по БНТ: Мая Манолова с 30 секундно мълчание, в знак на солидарност с недопуснатия Борис Бонев (ОБНОВЕНО)

Куцо, кьораво, сакато като чуе кмет... и вижда злато

Не я искаме вашата промяна, г-жо Фандъкова! Чакахме я 12 години...

За папагалството на един архитект

 

 

 

 


115134