Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Васил Божков: Наско ...
Васил Божков: Наско Сираков ще получи собствеността на акциите на

Васил Божков: Наско Сираков ще получи собствеността на акциите на "Левски"Наско Сираков ще получи 86.6% от акциите на футболен клуб "Левски". Това става ясно от публикация във Facebook страницата на бизнесмена Васил Божков, който се намира в Дубай.

"През януари предадохте футболен клуб "Левски", май месец го хвърлихте в задкулисието. Слабият и объркан премиер Бойко Борисов, даващ непрекъснато съвети за собствеността и какво да се случва с отбора, не посмя да поеме отговорността за „любимия“ си клуб. Наско Сираков ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна. Успех на „Левски“, отбелязва Васил Божков с кратко съобщение в социалната мрежа.

Какво се случи по-рано? 

В нарочна анкета Божков попита по-рано: "Кой да бъде следващият собственик на "Левски"? Хората можеха да гласуват в голямо разнообразие от кандидатури. Сред тях бяха Наско Сираков, Тити Папазов, Делян Пеевски, Бойко Борисов или Тръст "Синя България".

"Преди седмица се надявах да се прекратят задкулисните игри с ПФК "Левски" АД. Не се случи. Вие решете кой да получи мажоритарната собственост. Тук ви предлагам четирите най-обсъждани кандидатури и възможност за свободен избор", гласеше съобщението на обвиняемия бизнесмен.

Сред предложените кандидатури от Васил Божков имаше и такива на "Влади Горанов", "Слави Трифонов", "Гацо Бацов", "Тони Найка", "Владо гугутката" и други.

Темата продължава и в тези материали.

 

Огромен избор от кандидатури за собственик на "Левски" предложи Божков

Бизнесменът Васил Божков с нова анкета за бъдещето на сините. Във Facebook страницата си Божков пита: "Кой да бъде следващият собствени...

Прочети повече

 

Източник: https://www.actualno.com/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Журналист >> Докато тече ”всенародното” фейсбук гласуване...

Независим журналист: Публична тайна е, че Бойко Борисов раздава футболните отбори. Вика бизнесмени и им ги раздава!

Ултрас Левски: Днес бе приет моралният фалит в нашия дом, оценката е СЛАБ 2

„Синя България“ даде урок по морал на страхливците от елита

Васил Божков с люта закана: На всеки безчинствал държавен служител ще бъде заведено дело и потърсена лична отговорност

 

 

 


126407