Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Виктория – изкупител...
Виктория – изкупителната жертва на Агнеца Божий. Съмненията се множат... и никой вече за нищо не ви вярва!

Виктория – изкупителната жертва на Агнеца Божий. Съмненията се множат... и никой вече за нищо не ви вярва!Коментар на Виктор Верин

 

България отново разбуни духовете! Излезе втора част на трагедията „Убийството на журналистката Виктория Маринова“. Сюжетът на първа част се въртеше около това как е възможно да се случи изобщо това, как реагираха медиите, как ни размаха пръст цял свят, как народът не вярва на институциите... Как се потъпква вече и чрез убийства свободата на словото...! И ето сега, тези дни излиза продължението на драмата, темата е всъщност кой изнасили и кой уби Виктория Маринова. КОЙ? 

 

ЕвроДикоФ+: Убийството на Виктория Маринова

 

Близките на журналистката искат справедливост, България търси възмездие – в социалните мрежи валят заплахи към евентуалния убиец Северин Красимиров, рокери нахлуха в махалата му, а живущи там са напуснали къщите си. Светът ни призова за пълно и задълбочено разследване на случая.

Ние обаче си имаме филм. Зле скалъпен филм по сценарий, на един все по-отпадащ от политиката некадърен режисьор – генерал Бойко Борисов. Този, който изпадна в ступор и се разсърди на целия свят, че някой – в случая ТОЙ трябва да поеме политическата отговорност. А той отговорност не обича, направо мрази да поема. ТОЙ винаги намира „бушон“, изкупителна жертва! ТОЙ знаем е по фанфарите, по красивите неща, където има камери, ленти и пърхащи от обгрижено доволство и наслада журналистки...!

Последният пример е от трагичната катастрофа край Своге, когато „бушоните“, които изгърмяха по нареждане на Краля този път бяха трима министри.

Та, думата ми сега е за най-видния измежду видните режисьори. Думата ми е за режисьора Борисов, който притиснат отвсякъде... трябваше да измисли хепи енд на филма! И нескопосаните ходове започнаха незабавно с най-явния – прекалено бързото разкриване на убиеца. И това на фона на стотици зверски и знакови убийства неразкрити от години. Изследване за броя жертви на сексуално насилие в България, направено през 2014 година сочи, че 11% от всички български жени са жертва на сексуално насилие. Процентът е нараснал през годините, но това не попречи на власт и опозиция дружно да се противопоставят на прословутата Истанбулска конвенция за правата на жените. При убийствата ситуацията не е по-розова – през 2016 сме на четвърто място по умишлени убийства в ЕС. Колко от тези престъпления са разкрити? Такава статистика няма, явно случаите са рядкост. Но в случая с убийството на Виктория ТРЯБВА да се намери спешно убиец и ето..., назначен е убиец! Това е Северин Красимиров. Идеален профил - циганин, беден, познат на полицията с дребни кражби.

 

Приятели на Виктория Маринова решиха да направят гражданско претърсване в района на убийството, но това беше осуетено от полицията, за да не бъдат унищожени важни улики, които могат да помогнат в хода на разследването 

 

Красив и с брутални секс-постове във фб убиец. Срещу известна, вероятно немалка сума ще изиграе горе-долу успешно ролята на удобния убиец.

Ще полежи някоя и друга година и после за добро и прилежно поведение... ще бъде пуснат. Дотук добре. Но версията-сюжет не издържа. И все повече скърца.  Северин тежи  около 50 килограма, тренирал бокс. Само че по-високата от него Виктория е имала черен колан по джиу-джицу. А слаботелесният ром я изнасилвал в продължение на час. А уж бил пиян и дрогиран?!? Според съдебно-медицинската експертиза, обезобразеното лице на жертвата е от триенето по земята при гаврите. Това момче цяла нощ е пил и се е друсал, и после е имал сила за едночасов полов маратон, при това брутално насилствен. И то посред бял ден в събота, при това на оживената и пълна с народ крайдунавска алея, а пък жертвата не издала ни вопъл, ни стон?! Версия, съшита с бели конци. Като американски филм и скалъпен репортаж, излъчен от проправителствените телевизии...

 

Недоизказани факти за убийството на Виктория Маринова

 

И така: Нова тв „случайно“ присъства в квартала, където живее Северин, когато цялата махала се изсипала при леля му и вика – „казвай, казвай, че е той, за да не го отнесем ние“. В друг репортаж, този път на БТВ, дават информация, че има заподозрян..., който е избягал в Германия, но ДНК-то му не съвпада... После изведнъж съвпадна и на другия ден властите обявяват, че това е убиецът, защото ДНК-то е същото. Е! Ние доматите с колците ли ги ядем?!? Нелогичността на властите продължава и нататък с измисления сценарий. Северин бил беден, нападнал Виктория за да я ограби. И взел телефона ѝ, но го оставил в къщи...?! А после, когато го докараха в България и го разпитаха пък стана ясно, че... телефонът на Виктория е намерен заровен в земята на мястото на убийството. Това стана след като почти две седмици ни увещаваха и видео ни показваха как Северин тича по алеята на парка точно с телефона на покойната, който е със запомнящ се бежов калъф?!?

Image result for murderer

И ето и ново 20: Изведнъж този бедняк на бедняците пътува и до Германия? И стига за часове...! С какви пари? Как така се стига до Германия...!? Пък оставил дрехите и откраднатия портфейл при леля си. Това и дете не би го направило, а Северин е абсолютно адекватен и със здрава психика, казват психолозите. Псевдо доказателствата продължават – имало камера, на която се виждало, че мъж бяга. И това бил той. Да виждаме, че бяга някакъв човек, но  кой е той, вижда ли се лицето му?! Защо не покажат публично записа? А само да уточним, че по тази алея всеки ден тичат десетки хора, в почивните дни – стотици...? 12 дни след престъплението Северин бе върнат в Русе. И когато всички очакваха да се направи задължителният следствен експеримент* – ей така небрежно това бе пропуснато. И по същия начин – тихомълком медиите премълчаха и свидетелят, живеещ в близост до лобното място на Виктория. Този човек е казал своята версия, която се е разминавала драстично с разкритията, които ни представя полицията... Обаче важно е, че  доведеният баща на Северин е дал „страхотни“ показания - пред него и пред майка му Северин признал за убийството. "Милото" момче, казали му какво трябва да каже и той запомнил. Ако го питаш какво точно е станало и да го разкаже - ще се оплете жестоко. Но понеже ние не присъстваме на тези разпити, могат да ни пробутват всякакви версии, коя от коя по-убедителна. Нагласеният сценарий пролича най-много след излизането на Северин от съдебната зала. Журналистите го захапаха с въпроси, а той измънка, цитирам дословно: "Да, виновен съм. Спомням си, като минавам тъй, тя или аз ударих, без да искам. Оглеждай се нещо, тъй съм казал и тя каза, нещо ми каза тя, не помня хубаво. И аз отидох там, ударих ѝ един шамар, падна тя, после аз исках да си продължавам напред, тя ми хвана косата". Объркан словоред, неясни и неразбираеми брътвежи...! Е, нормално ли е това. Първоначалната експертиза сочеше, че Северин с първия удар я свалил..., сега шамар било. Ясно е едно: момчето не е могло очевидно да запомни какво точно са му казали да каже. Неслучайно адвокатът му казва: Мълчи, Северине! Съмнителен и насочващ е също фактът, че 6 адвоката отказаха да поемат защитата на Красимиров. Държавата му е назначила служебен защитник... с 3 години стаж! Удивително, нали! Как така мастити адвокати измъквали от ударите на закона убийци, изнасилвачи и обирджии не желаят да се захванат с подобен случай?! Не ги ли блазни сегашната и бъдещата медийна известност, не знаят ли как хитро да използват вратичките в закона, не умеят ли да играят по свирката на когото трябва? Всичко могат родните адвокати, но явно сами виждат пропуските и нелепостите които се опитват да ни пробутат и наложат отгоре. Въпроси, които няма нужда да задаваме, защото сценарият ще рухне тотално. Ще рухне като  проваленото доверие към властта и всички институции в България. 

Кой е убиецът, питаме всички!?!

 

Красимиров: Виновен съм, не мога да повярвам, че аз съм го направил

 

Аз знам кой е убиецът и го казвам на глас! Убиецът е властта. Властта, чийто имидж се крепи вече на един тънък слой доверие.

Провален премиер = провалено управление = провалени институции = загубено доверие! Всички те - цялата власт търсят изкупителната жертва, за да може Агнецът Божий Бойко да продължи мародерствата си над изтерзания български народ. Иначе, ако не беше намерена изкупителната жертва – ТОЙ, ТЕ, ВСИЧКИ НЕЗАБАВНО СИ ОТИВАХА! А изнасилените сме всички ние. ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД. Изнасилват ни всекидневно. И от години. Затова, време е да кастрираме, да изхвърлим насилника на бунището на историята и да се спасим! Да се спасим от лъжите, от лицемерието, от арогантността и алчността на тази власт! Готова на всичко. И през кръв и през трупове да минава само и само, за да я крепи, укрепва и развива! 

 

Image result for убийството на  Виктория, бежов калъф, телефон

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

* Как се провежда следствен експеримент в досъдебно производство?

Убийството на Виктория Маринова може и да е поръчано 

Двама души подминали трупа на Виктория Маринова 

Циганин убиец – има! Намери се!? И какво от това...? Системата продължава да УБИВА!

Да изринем боклука... преди да ни е удушил... и убил!? Бас хващам, въпрос на време e властта да обяви, че убиецът е заловен и той ще е я психопат, я клошар, я някой циганин...! 

Слави Трифонов: Убийството на Виктория е брутална диагноза на това до къде са ни докарали...и всъщност какво населяваме днес - държава, територия или кочина!?!

НОВИНАТА НА ДЕНЯ: Започна ликвидирането... на неудобните! ВИЖТЕ ТУК всичко по темата >>

България в шок! Властта почна разправа с неудобните!* >> Последното предаване на убитата тв водеща било за Джи Пи Гейт

Илиан Василев във Фейсбук: Властта премина към премахване на опонентите си 

МВР работи по всички версии за убийството на журналистката от Русе 

Полицаи за убитата журналистка: Не помним друго толкова брутално престъпление в Русе 

В уж „спокойна и сигурна“ България* >> Жестоко убийство на 30-годишна бизнесдама в Русе, жертвата била изнасилена, душена и обезобразена (СНИМКА) 

Теории на хаоса* >> Маринов за убийството в Русе: Близо до произшествието има психиатрично заведение

Близките на убитата Виктория Маринова от Русе: Ще има време за гняв (Снимки)

Приятели на убитата Виктория Маринова ще претърсват мястото на престъплението. Те не са доволни от действията на разследващите 

"Билд": Убийството на български журналист, разследващ злоупотреби, шокира света

 

 

 

 


79262