Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ВИЖТЕ >> АСТРОЛОГИЧН...
ВИЖТЕ >> АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 20 АВГУСТ 2018 ГОДИНА

ВИЖТЕ >> АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 20 АВГУСТ 2018 ГОДИНА10 лунен ден от 16:17 часа на 20 август

Протичането на жизнените енергии в човешкия организъм се усилват, силите могат да се проявят като силен поток. Тези сили трябва да се насочат към укрепване на отношенията в семейството, подобряване на дома.

В 10-ти лунен ден е недопустимо вкъщи да се проявяват отрицателни емоции. Избягвайте всякакви конфликти с роднините. Препоръчва се медитация над собствената карма, кармата на рода, с цел да си изясним линията на своя живот, укрепване на дома, семейството.

Не бива да сме користни повърхностни. И въобще, да създаваме, е главният девиз на деня.

Понеделник ще е достатъчно силен и положителен и ще ни даде огромни възможности за развитие, разширение, общо казано – един перспективен ден.

И през днешния ден оптимизмът ни няма да стихва, ще гледаме смело в бъдещето. Благоприятен ще е за всичко, което е свързано с обучение, пътувания свързани с чужбина, идеален ден за общуване, преговори, особено ако са с чужденци. Всичко ще се развива бързо днес, и ще завърши с голяма успеваемост.

Вече нямаме Ретрограден Меркурий!

Един прекрасен ден, в който ще можем да свършим всякаква нужна работа с документи, информация, провеждане на важни разговори. Ще имате една много точна и логична мисъл, през целия ден. Ще съумеем да се справим с всички наши задължения, и поетите ни отговорности в нужните срокове и отговарящи на необходимите изисквания.

Ще ви се отдаде приятна обстановка на общуване, в която ще се чувствате много леко и приятно.

Денят е достатъчно силен и положителен и ще ни даде възможност за развитие, разширение, ден за нови идеи, нови перспективи. Ще бъдем оптимистично настроени, ще гледаме с вяра и доверие в бъдещето и в бъдещите ни планове.

Противопоказано е да се лекуват болестите на кръвта и черния дроб. Да не се правят операции на черния дроб, жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби. Това не се отнася за случаи изискващи спешна помощ.

Подходящ ден е за лечение на белите дробове, и за дихателни упражнения.

Автор: Ивелина Рускова,астролог

 

Източник: https://poznanieto.com/

 

 


73430