Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Вижте как Цветанов с...
Вижте как Цветанов се гъне пред въпросите на Бенатова за тузарския имот

Вижте как Цветанов се гъне пред въпросите на Бенатова за тузарския имотЗам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов не отговори на нито един въпрос на журналистката Миролюба Бенатова за покупката на апартамента. Записът се превърна в хит в социалните мрежи.

Журналистката го попита как така бившият функционер на ГЕРБ и сегашен служител на РВД Симеон Велков е разбрал за двата апартамента на Цветанов, за да ги купи в деня, в който той взима тузарския имот  на ул. „Лозенка“.  „Това не ви ли смущава-човек, който е работил за вас, разбира за вашите апартаменти по телепатична връзка, за да ги купи?“. Отговорът на Цветанов е: „Всичко вчера съм обяснил и днес няма да се повтарям“. След това включва други оръжия, подмятайки  на Бенатова: „Бяхте изключително добра, когато отразявахте криминалните новини“. Следват оправдания: „Не мога да коментирам други лица, които са участвали в тази сделка“.

 

Цветанов опитва да се измъкне от ситуацията, използвайки други методи: „Г-жо Бенатова, специално вас не съм ви виждал от години в парламента“. Тя не крие: „Специално за вас дойдох“, след което повтаря въпроса за това дали е имало „телепатична връзка“ между него и Симеон Велков за закупуването на двата апартамента.

 

Следва втори въпрос от Миролюба Бенатова: „Как си обяснявате ниската цена от около 700 евро за кв. м. Моля ви обяснете ми как става?“. Цветанов повторя като заучен отговора, че всичко е направено според българското законодателство.

 

Вижте видеото ТУК 

Източник:https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

СКАНДАЛЪТ НА ДЕНЯ >> Цветанов, Цецка & сие, подайте оставка! Сметките с апартаментите не излизат. ВИЖТЕ всичко по темата ТУК >>

МАФИЯ! >> През 2017 г. ръководената от Цветанов ПГ на ГЕРБ променя закон в полза на Артекс

Новодомците натъжиха Борисов до извънредно заседание на ГЕРБ

Дружинката на ГЕРБ..., оляхте се брутално! И цял ведомствен блок си купихте..., като ЦК на БКП


93722