Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Вместо да е в затвор...
Вместо да е в затвора* >> И Петър Москов ще прави дясна консервативна формация

Вместо да е в затвора* >> И Петър Москов ще прави дясна консервативна формацияНе виждам диктатура у нас, заяви бившият министър на Борисов.

Следващите месеци ще работя за създаването на силна дясна консервативна формация. Това обяви Петър Москов - бивш член на ДСБ и ексминистър на здравеопазването в предния кабинет на Бойко Борисов. Според него към тази формация трябва да се присъедини и проевропейската част от Патриотичния фронт.

В новото обединение няма да кани Радан Кънев и Христо Иванов. Те направиха своя избор – „Демократична България”, която е либерална формация с ляв уклон, коментира Москов.
Относно отделянето на ДБГ от Реформаторския блок с мотива, че той не се бори с диктатурата по време на сегашното управление, Петър Москов каза, че диктатура не вижда. Той се притеснява повече от нов фронт около проруското крило на

Патриотичния фронт, президента Румен Радев и БСП. Относно ареста на кметицата на „Младост” Десислава Иванчева Москов обяви, че това е румънският модел на действия на прокуратурата.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:http://www.segabg.com/


60161