Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ВМС на САЩ потвърдих...
ВМС на САЩ потвърдиха автентичността на ВИДЕО, заснело НЛО

ВМС на САЩ потвърдиха автентичността на ВИДЕО, заснело НЛОВидеоклиповете с НЛО не били предназначени за широката общественост 

Шокиращи кадри с НЛО бяха обявени за автентични от ВМС на САЩ, които обаче настояват, че видеоклиповете никога не е трябвало да бъдат показвани на обществото, пише в. Express.

Клиповете с НЛО, заснети съответно през 2004 г. в Калифорния и 2015 г. във Флорида, наскоро предизвикаха вълна от извънземни теории за конспирация.

На кадрите може да се види как два обекта изпълняват сложни маневри каквито съвременната техника не може да направи.

ВМС на САЩ потвърдиха автентичността на ВИДЕО, заснело НЛО

Тази седмица от военноморските сили на САЩ най-сетне излязоха с изявление, в което потвърдиха, че видеоклиповете са автентични. Това обаче предизвика нова поредица от въпроси и дискусии, в които хората се опитват да преценят дали това потвърждение е доказателство за извънземни, които посещават Земята.

Сенаторът Марк Уорнър, заместник-председателят на Комитета за разузнаване на Сената, се е запознал с явлението от документи, прикачени към представените му доклади за Бюджетите за въоръжени служби и отбраната.

 Ð’МС на САЩ потвърдиха автентичността на ВИДЕО, заснело НЛО

„Ако военноморските пилоти се сблъскат с необясними смущения във въздуха, то те са пряко свързани с безопасността, сенатор Уорнър смята, че трябва да стигнем до дъното на тази история", заяви говорителят на Уорнър пред медиите.

Докладите за неидентифицирани летящи обекти започнаха значително да се увеличават, след като бе разкрито, че тайната програма на Пентагона за идентифициране на заплахи продължава да разследва сигнали за наблюдение на неизвестни самолети във въздушното пространство на страната.

Авиационният експерт Ед Бут заяви пред телевизионния канал News4Jax, че е изучил шокиращите кадри и обясни, че пилотите на ВМС са инструктирани да докладват за тези наблюдения.

„Какво представлява обектът, заснет в това видео, остава да видим. Много е интересно, със сигурност се движи по начин, по който атмосферните самолети не са способни да се движат“, добави той.

Изданието Popular Mechanics определя обектите като НЛО, но американските военни ги наричат „необясними въздушни явления”.

По този начин ВМС на САЩ характеризират всички непознати или нерегистрирани летателни апарати, забелязани да летят в близост до военни обекти.

През юни президентът на САЩ Доналд Тръмп обсъди докладите за НЛО с ABC News, докато обясняваше, че е бил информиран по въпроса.

САЩ

 

Източник: https://fakti.bg/112864