Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Внушават ни спокойст...
Внушават ни спокойствие и разбирателство..., а то всъщност само пазарлъци и завери (ОБНОВЕНО)

Внушават ни спокойствие и разбирателство..., а то всъщност само пазарлъци и завери (ОБНОВЕНО)Информационен сайт „ДНЕС“ 

 

Сякаш всички са си пили розовите хапчета във вторник сутринта! Излязоха Волен, Краси и Цецо да ни убеждават, че ще продължават, кворум ще има. И авторитета на властта ще се утвърди. Говориха колкото се може по-бавно и спокойно, за да може за пореден път да ни внушат спокойствие, увереност и разбирателство! 

 

Да бе, да!

 

Ясно: пак са се спазарили! Пак много порции са разпределени в определена посока! Волен беше особено доволен, този път очевидно за него ще има много!

Симеонов демонстративно не се появи на заседанието, но казаха, че и той е клекнал, ама се правел на обиден! Бил противник на преференцията?! Пълни глупости!                            

Всъщност почитател е Валери от Бургас отдавна, на натиска и после на  уговорките и далаверките! Неговите съпартийци обявиха, че го номинират за водач на листа и ще се пазарят докрай. Да е листата на „Обединени патриоти“! Представяте ли, позорът на България – водач на листа!? Ашкулсум!

 

За консенсус пък пак говореше Цветанов... и само с този прословут консенсус се опитва да се оправдае той при скандалната ситуация, в която се самовкара ГЕРБ!

 

 А що за консенсус е това!? Изкривен, сметкаджийски консенсус за сметка на демократичните ценности и свободи! 

 

Въртят се всички от властта, според това как им е угодно във всяка една  ситуация, във всеки един момент..., важно е да се намери... консенсуса за опазване на властта та и далаверата да продължи! 

 

А то се вижда! И безкрайно ясно отдавна е: Всички са заедно! „Уж патриотите“ се цепят, когато трябва и вдигат скандали и патардии, докато изврънкат каквото трябва!                     

ДПС са „уж“ опозиция, но стабилно и винаги в тежки моменти крепят Борисов и ГЕРБ! А БСП са „уж“ опозиция, но по всичко и отвсякъде личи... по поръчка! Там някъде е и аптекарят…, където е властта и парите, там е и той. Страхотно е всичко това, нали? 

След бруталния скандал с Изборния кодекс всички се чудят как да смекчат тона, как да облекчат напрежението. Как да поизмият резила си. Управляващите  признават макар и с половин уста „грубата грешка“... и пропагандират под път и над път фалшиво разкаяние! БСП припява: „Докато няма конкретни стъпки по Изборния кодекс, БСП няма да влиза в парламента“. Т.е., въпрос е на време и се очаква както винаги БСП да се извърти и да се върне в парламента.

 

Остава да разберем не незначителната позиция на Доган и как чак от Бояна ще преглътне връщането на промените ,които ГЕРБ му прокара и какво ще получи в замяна, за да не прави антивластови завой?

 

Завери, схеми, усвоявания! Нямат край, един след друг скандалите и са до безкрай! И май всичко започва и свършва... с Доган, колкото и Бойко да отрича и никак  да не му се ще!

 

Този път обаче, ГЕРБ удариха и по своите избиратели! Всички губят търпение! Хората не обичат да бъдат лъгани и крадени! Мнозинството българи не издържа на  мизерията, която политиците ни наричат стандарт на живот!

 

Спасението на властта - все още няма алтернатива! Но хората ще се надигнат! Алтернативата и новото ще дойдат! И ще  си отиде този „уж“ политически елит!

Необходимостта, надеждата и повеят на промяната раждат и алтернативата! Всичко това е на лице! Малко остана!

 

Image result for Сидеров, Каракачанов и Цветанов: Продължаваме с управленската програма

Image result for Сидеров, Каракачанов и Цветанов: Продължаваме с управленската програма

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Цветанов да подаде оставка от НС! Отговорност трябва, не фалшив героизъм! Отговорност и от Борисов! (ОБНОВЕН)

Кой ще поеме политическата отговорност? >> И Цветанов даде заден: С вето или не, ще преразгледаме промените в Изборния кодекс

НОВИНАТА НА ДЕНЯ: Изборният кодекс на коалицията ГЕРБ - ДПС обръща каруцата на властта! Всичко по темата ВИЖТЕ ТУК >>

Ако не паднат промените в Изборния кодекс, пада правителството! (ОБНОВЕН)

Шубето от ДПС е голям страх

Довиждане... и сбогом! Наистина, какво правите там..!?

 

 


90290