Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Войната на Манолова ...
Войната на Манолова и гражданите... е спечелена, враговете отсега ближат рани

Войната на Манолова и гражданите... е спечелена, враговете отсега ближат раниПозиция на Велика Андреева

Информационен сайт "ДНЕС"

 

Изходът от битката за София е ясен. Отсега. Манолова ще бъде нашият кмет и нищо не може да спре и промени този факт. Омръзна ни от некачествената т.нар. градска среда и живот, от кражбите, задкулисието, игричките, оправданията и най-вече от безхаберното отношение към града ни!

Манолова се доказа отдавна като обществен защитник, спечелил доверието на хората, които за повече от 10 години все по-силно и изразено се отчайваха от статуквото и наложения модел на безобразно управление на столицата.

ГЕРБ, въпреки арогантната си амбиция и сега няма да я спрат и да ѝ попречат... Защото проиграха всичките си козове, несъстоятелни са срещу компетенциите и способностите ѝ, срещу амбицията ѝ, и най-вече са безпомощни и слисани срещу силния граждански гняв, подкрепящ Мая Манолова! Поради всичко това все по-очевидно става, че жителите на София няма да се дадат така лесно още едни 4 години да лъжат и безобразно и най-нагло да крадат парите ни!

 

Image result for манолова води фандъкова

 

Гражданите заслужаваме най-вече добро, коректно и справедливо управление и отношение и ще го получим!

Ярък в последно време съюзник на ГЕРБ – "десните", от иначе овехтялото СДС, които отдавна още в зорите на т.нар. промени потъпкаха принципите на демокрацията, сега в един хор с управляващите говорят за политически обвързаности, вадят скелети от гардероба, привиждат им се призраци от миналото... Те самите, съзирайки безпомощността си, виждайки, че са загубили отдавна вярата на хората още след края на 90-те, днес в отчаянието си се съюзиха с най-недемократичната и тоталитарна партия – ГЕРБ. Само и само да се докопат до кокала. Само и само да дискредитират неоснователно независимия кандидат за кмет на София. Е, как другояче да назовем всичко това, освен – крещящ срам за демокрацията...! Пищен триумф на безпомощността.

 

„Апартаментгейт” ни разби, нанасе ни тежки репутационни удари, видях крах в очите на хората.

 

ГЕРБ ката ден и от години ближат рани от не една и две афери, показващи истинските им лица и методи, с които държат властта повече от десетилетие. А като наложим времето откакто Борисов стана гл. секретар на МВР (20О1 г.) и после кмет на София, то стават близо 20 години упражняване на властта... от Борисов & сие.

И заради всичко това и най-вече заради некачественото и безперспективно управление, хората от страната и най-вече гражданите на столицата казват:

Няма да търпим повече! Всички виждаме, помним безчинствата! Няма скрито покрито! Време е да ни освободите от бремето на присъствието си! Време е да дадете път на промяната!

Когато човек като Манолова е показал, че може да работи за проблемите на всеки един гражданин, няма нищо по-логично от това да заеме друг пост с повече реални правомощия, с повече отговорности, за да има и повече увереност и повече сила и мощ да помага на хората!

Вие, уважаеми управляващи, неведнъж спирахте, саботирахте работата на омбудсмана, бяхте слепи и глухи за предложенията ѝ, защото така ви беше най-угодно, саботирахте я, така всъщност искахте да смачкате бъдещето ѝ, надушвайки края на вашата ера. Това е и подло, и низко, и изключително безпринципно...

А сега треперите от страх, защото все някой ден, все ще паднете от власт. И този ден идва.

И не просто някой ще ви свали, а суверенът заедно с Мая, заедно с тези, които ви даваха десетилетия доверието, гласа си, дадоха ви цялата власт в ръцете... И с които вие се подиграхте. Подведохте, излъгахте ги...

 

Резултат с изображение за бойко борисов джипът

Бойко Борисов доволен от разходките с джипа

 

Обиколките с джипа и те вече няма да помогнат, Гледахме го този филм вече на евроизборите, няма да ви помогнат и клеветите, и циркаджийските номера. Краят на тази политическа епоха е близо!

 

 

И рефренът, чий кандидат е Манолова, кой стои зад нея също е отдавна изчерпан, след като и дясно-центристки формации и движения безрезервно гласуваха доверието си на гражданския кандидат. Тук не става дума за партии, идеология и остарели лаври, на които почиват някои политически активисти. Става дума за осъзнат избор на множество граждани, които искат промяна и демократично управление в столицата ни.

 

Манолова подписа платформа за управление с дясно-центристки формации

 

Да, Мая Манолова е кандидатът на гражданите, на зрелите и осъзнати граждани, които искат отговорно, честно и най-вече прозрачно управление. Искат промяна на сегашния модел, в които столицата се управлява не от кмет, а от поставен изпълнителен директор, на който всички решения се спускат от задкулисни центрове, на тъмно и зад гърба на софиянци и Столичния общински съвет.

Нападките и хулите на управляващите не правят чест на партия ГЕРБ. Затвърждават безсилието, което правителството и Борисов изпитват от перспективата, че ще загубят София. Инсценираните скандали също няма да помогнат, нито скалъпените и тиражирани от подопечните медии обвинения ще спънат кандидатурата на този, който ВЕЧЕ е избран от народа.

И всичко това се случва, докато продължавате да обиждате и делите хората на сини и червени, на повече и по-малко граждани... И всичко това става докато управлението ви се изплъзва от ден на ден, докато клокочещото недоволство расте...

А вие сами си го заслужихте! Направихте го сами така.

12 години, че и повече, бяхте несменяеми и в София, и в България!

Но не и сега, когато не само, че ръкавицата е хвърлена, но и дуелът вече е спечелен! От силния, от доблестния и решителен боец, от независимия граждански кандидат!

  

Бойко Борисов в Пловдивската духовна семинария „Св. Св. Кирил и Методий"

  

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Да кажем "НЕ" на страха! Не мислите ли, че е време...?!

Долу ръцете от Мая Манолова!

Битката за София. Говори Мая Манолова

Мая Манолова не принадлежи на нито една партия! ТЯ Е ГРАЖДАНСКИЯТ КАНДИДАТ!

Другари, само вие изглежда не разбрахте – Мая Манолова е кандидат на гражданите ! Спрете се...! (ОБНОВЕН)

Фурията Манолова се задава... и нищо няма да я спре!

Мая Манолова: Гражданите могат и трябва да управляват чрез обществени съвети

Мая Манолова призова: Да разградим стената от бездушие, кражби и корупция в София! Да променим България!

Хората зад Мая Манолова – достойни, силни и готови за победа

Мая Манолова: Моделът за управление на София е генерално сбъркан

Разкрити данни за корупция в Столична община

Предизборно >> Борисов подкара джипа да показва България на Горанов

Голямото ужилване на един премиер... или двете зайчета от ръкава на фокусника

„Кумгейтовете“ - политически водевил, чийто край увисва

„БанскоГейт“ - роднини и другари в бизнеси, свързани с общината и кмета на Банско

Остана ли в миналото най-доброто време на ГЕРБ

Борисов лъже. Безобразно. Кое не ви е ясно?

Скандалът се разгаря: НАП укрива проверката за апартаментите на Цветанов

Не МУ благодарете..., много мирише!

Дойде ли време за Restart, разплитане и съд на всички политици - участници в аферите на грабителския преход!? (ОБНОВЕН)

ВИЖТЕ ТУК >> ПОСЛЕДНИ РАЗКРИТИЯ ПО "АПАРТАМЕНТГЕЙТ" И ДРУГИТЕ СКАНДАЛИ НА ГОДИНАТА!

"АПАРТАМЕНТГЕЙТ" - СКАНДАЛЪТ НА ГОДИНАТА: Покриха безчинствата на политическия клир! Цецко, Цецка, Ангелкова и още дузина управници чисти! ВИЖТЕ всичко по темата ТУК >> ВИЖТЕ ТУК >> Министрите на Бойко: Алчни и с имотна стръв като акулите... от филма „Челюсти“ >>

 

 

 

 

 


114790