Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Волен Сидеров от кух...
Волен Сидеров от кухнята на властта: ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО! Плащат по 300 лв. на глас, готвят невиждано фалшифициране на изборите!

Волен Сидеров от кухнята на властта: ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО! Плащат по 300 лв. на глас, готвят невиждано фалшифициране на изборите!Новата тройна коалиция е ГЕРБ–ДПС–ВМРО

„ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО. В циганските махали се плащат между 150-300 лева… Тези неща стават на тъмно и под покровителството на МВР. ВМРО не е патриотична формация, а произведение на Държавна сигурност“, заяви Волен Сидеров пред БНР и допълни, че новата тройна коалиция е ГЕРБ, ДПС и ВМРО.

Според Сидеров ВМРО плаща на социологическите агенции, за да им дават прогноза над 4% като резултат от изборите.

„В момента се подготвя гигантско фалшифициране на изборите и купуване на гласове. Следващото управление ще бъде колониално.

В момента сме колониална държава. Нямаме индустрия, нямаме икономика. Стигнахме дотам, че услугите са основният бизнес в България. Това не е нормално за държава на интелигентни и можещи хора… Попречи ми черната пропаганда аз да бъда на власт“, допълни той пред националното радио.

Междувременно Сидеров призна:

„Не искам да влизам в Народно събрание, което се помещава в ЦК на БКП, това е дежа вю. От млади години съм бунтар. Ще се боря за това, за което съм се борил винаги – справедливост и истина. Тези, които си мислят, че са хванали властта во век и веков, ще опознаят страданието“.

www.big5.bg

 

Източник:  https://afera.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Пунта мара! Уж "уволненият" Младен Маринов повежда за награда листата на ГЕРБ в София-област, след него е Ангелкова

„Новите“ лица: Явно за някои принципите са докато не седнат в скута на герб

„ГЕРБ“ ТВ

Двойният аршин на властта >> Кандидат-депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син цял месец с безплатна реклама по БТВ?

Мда… да чукаш по поцинковани кофи не е като да управляваш държавата, същото се отнася и за държенето на пожарникарски маркуч!

Има милион причини защо боклуците от властта трябва да се изметат

 

  


145719