Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / Време е за оставка, ...
Време е за оставка, г-н премиер!

Време е за оставка, г-н премиер!Мнение на Петрана Лилковска, Казанлък, домакиня, майка на 3 деца

(Мнението на автора е с редакторска намеса след негово съгласие)

 

В последно време съм много притеснена за менталното здраве на любимия ни Премиер - да се свети името Му. Нервите му са обтегнати до краен предел и сълзите са постоянно на носа му. Има някакъв химически дисбанас явно. Преди седмица плака за децата–инвалиди, а сега плаче за българските бебета. Време е за психотерапия и медикаментозно лечение, защото може да последва имунен срив и какво ще правим тогава без нашия Ангел-хранител - Б.Б.

Преди известно време се оплака, че ден по ден брои дните до края на Председателството, за да смъкне този товар от себе си, горкичикият! Каква жертвоготовност! Какво себеотрицание! Жив да го оплачеш, ама как се сети така изведнъж?

Премиерът мълчеше, за да не разсърди „началниците си“, докато народът ядеше боклуци и плащаше прескъпо за тях. Мълчеше, за да може да си краде и милиардите от еврофондовете и мълчанието му на тази тема бе част от цената за безнаказаното източване на фондовете.

Сега изведнъж се разсърди, като че ли за първи път чува, че ние ядем боклуци и загиваме. Всъщност неговите и на съучастниците му във властта, както и техните семейства, децата и внуците им не ядат сирене с палмово масло и салами с копита. Повечето от тях отдавна не живеят в България. Жалка и лицемерна е позата на възмущение на Борисов по повод храненето на българите.

Но колкото и да е важна темата за двойните стандарти ми се струва, че тя е поредната, която се раздува, за да се прикрие и забрави за една друга яка далавера на властта, тази с ЧЕЗ, а тя касае и националната ни сигурност.

Целта е един скандал да покрива следите на другия скандал преди него и така с десетките скандали и гейтове, които се случват почти ежедневно в държавата на мафията. Именно така се прикриват огромните далавери на властта. Темата с храните ”второ качество” е поне от десет години, но досега нашите мутрополитици (или мухльополитици) си мълчаха. Сега изведнъж Светият вожд наш получи осенение свише. Сети се и за бебетата.

Борисов се възмущава и пита „кой умник е решил, че българските бебета не обичат мляко“.

Ами, ти „умнико“ реши така, като превърна Родината и за бебетата в кочина и обрече родителите им да живеят в мизерия! Управлявайки ни вече близо 10 години, а откакто стана гл.секретар на МВР ще станат общо 17….!?! Какво мислиш, че яде огромната част от българите и децата им? Луканка и филе „Елена“ ли? Ядем кренвирши от 4 лева, сирене от 6 лева, мляко с 2 процента масленост от лев литърът и хляб от 50 стотинки… Това яде 2/3 от българския народ!

ТИ си този умник, господин Премиер! Колко пъти ГЕРБ гласуваха против закона за търговските вериги от 2012 г. досега. Според Вас видите ли сме гонели чуждите инвеститори. А всъщност става въпрос да не се убива българското производство, да ядем повече качествени и повече наши храни!

"И аз съм дядо", заяви драматично Борисов. Не сме виновни, че като са седнали на масата Сталин, Рузвелт и Чърчил да разпределят света и сме попаднали от тази страна, недоволства той. Опитваме се да наваксаме, обясни премиерът. Още днес ще разговарям с Доналд (Туск), закани се той и тръгна да търси подкрепата на председателя на Европейския съвет. Каква пародия! Естествено нищо не стана, но Борисов си изигра театъра за пред публиката. Какъв цинизъм!

Мисля, че е време да спрете да броите дните до края на Председателството и да подадете оставка и да отидете да се лекувате вдън горите тилилейски, защото вие, вашата шайка и всички политици на несвършващия преход опропастиха България! Окрадоха я! Подложихте на геноцид целия български народ. Вие и цялата политическа класа станахте непотребни и е време да бъдете изхвърлени  на боклука. Затова бягайте през глава, за да се скриете от гнева на народа, защото макар да доказахте, че нямате никаква представа от родната ни история, сте чували за Априлското въстание, нали???

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

О, СПОМЕНИ... > Вижте пътя на Бойко Борисов във властта досега и на двете му правителства (Снимки)

Една година на кабинета "Борисов 3" с лайтмотив "Европредседателство"

Смешният плач и крокодилските сълзи на един премиер!

И децата ги разбраха... що за управленци са

Политическо преяждане

Забогатяха ли българите при управлението на ГЕРБ?

София – лош, много лош град за живеене

„Видими“ резултати или защо Бойко Борисов е без уши и не чува, без очи и не вижда и без нос и не усеща.

Геноцидът на Борисов върви към успешен край

Време е за рестарт, господин премиер

Гадове и лош човешки материал посягат към главата на Краля–Слънце