Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Всички без президент...
Всички без президента на крака при Слави! >> Борисов, Караянчева, Цацаров и Манолова ще отговарят цял час на въпроси на водещия и зрители!

Всички без президента на крака при Слави! >> Борисов, Караянчева, Цацаров и Манолова ще отговарят цял час на въпроси на водещия и зрители!Главният прокурор Сотир Цацаров е приел поканата да гостува на "Шоуто на Слави" в четвъртък, 22 ноември, научи "24 часа".

На 21 ноември, сряда, там ще бъде премиерът Бойко Борисов, който също прие поканата.

Снощи в предаването си Слави покани тях двамата, председателя на парламента Цвета Караянчева, президента Румен Радев и омбудсмана Мая Манолова.

Караянчева и Манолова също са приели поканите. Караянчева е помолила да гостува следващия понеделник, 26 ноември, защото този петък заминава за Япония, а после за Финландия и няма физическа възможност за по-ранно гостуване. Мая Манолова ще бъде на екрана на шоуто другия петък, 23 ноември.

Отказал е единствено президентът Румен Радев. "Не се планира такова участие", отговориха хората на Радев на въпрос на "24 часа".

 

Източник: https://www.24chasa.bg/

 

СЛАВИ:

Заради събитията и ситуацията в държавата, снощи в моето предаване отправих покана следващата седмица да ми гостуват председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, президентът Румен Радев, министър-председателят Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и националният омбудсман Мая Манолова. Изпратих и официални покани до всеки един от тях, както изисква протоколът. Днес четирима от тях потвърдиха официално, че ще гостуват в моето предаване. 

В сряда ще гостува Бойко Борисов, в четвъртък – Сотир Цацаров, в петък – Мая Манолова, а в понеделник, 26 ноември – Цвета Караянчева. Засега не сме получили официален отговор от президента Румен Радев дали ще ми гостува във вторник.

И понеже – суверенът – това сте вие, българските граждани, вашите въпроси са най-важни. Напомням ви, че всеки един от вас, който има желание, може да зададе своя въпрос към петимата поканени на адрес: pitai.slavishow.com

А аз ще го задам от ваше име.

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА: 

Слави Трифонов покани Румен Радев, Бойко Борисов и Сотир Цацаров в шоуто си

Слави: “Обичам ви, прекрасни, свободни български медии.”


 


81437