Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Всичко е наред! Оста...
Всичко е наред! Оставаме! Ще драпаме за власт, докато ни изгонят...!

Всичко е наред! Оставаме! Ще драпаме за власт, докато ни изгонят...!Мнение на Геройка Величкова 


„Всичко е наред, всичко изчистихме, няма проблеми в Обединени патриоти”. Това заяви лидерът на "Атака" и председател на ПГ на ОП Волен Сидеров след заседанието на малката управляваща коалиция.  ЛИНКОВЕ

Някой да е очаквал нещо друго? Въобще има ли някой, който да се е надявал  на нещо друго, положително...? Има ли за ТЯХ нещо по-прекрасно, по-желано от това да управляват и да продължат да деребействат!

Остават! Във властта и при кюфтетата! Около отрупаните софри. 

Изчистиха всичко! Забърсаха позора! Мислят си... 

Изтръскаха козината, заключени в стаята на Борисов и са готови с нови сили да пазят и глождят кокала и Конструкцията МУ!

Агонията продължава. И народното недоволство ще продължи. Независимо големи, малки или не знам си от кого да са организирани протестите, както се опитват да ни внушат... Абсолютен факт е, че хората нито са организирани, нито са  платени, нито са без ясни искания и цели! Демонстрират предимно младите, тези които трябва да избират тук ли да стоят или да бягат навън...! 

Народните демонстрации ще продължат, без значение е дали са големи или малки, дали ще позатихнат или не... и ще избухнат с нова сила! Похлупакът на тенджерата е отпушен, след дълго натрупваното напрежение..., таено и потискано години наред! Отпушен е и тенджерата кипи. В това да бъдат убедени и сигурни както  в "прекрасната" малка коалиция, така и в голямата, но вече опозорена в очите на хората! 

България е събудена и колко  хора са по улиците е вече без значение. От значение е, че цяла България иска всичко да се смени и да се промени, искаме да живеем достойно и добре!

Фонът на жалък, но арогантен „патриотичен пейзаж“, изобразяващ банда позорни и карикатурни политици, борещи се за собственото си оцеляване, се толерира и прикрива не от кой да е, а от нашия Премиер-слънце. 

А ТОЙ-уплашен, безидеен, снишен, без полезен ход, провален. Стискащ здраво ключа за властта! Готов да изтърпи кофите с политическа помия да го заливат ден след ден. Но да остане начело на разпадащата МУ се конструкция и за жалост начело на разпадащата ни се държава!

Ясно е едно: Нас хората отдавна ни докараха до дъното, но ТЕ, УПРАВНИЦИТЕ НИ, не виждат ли, не чуват ли, не разбират ли, не усещат ли, че отдавна, отдавна са долу в блатото!? И влачат всичко живо с тях...

 

СЛЕД 4-ЧАСОВИ РАЗГОВОРИ: Управляващата коалиция запазва състава си - ВИДЕО

 

ПРОТЕСТ В СОФИЯ  ВИДЕО

  

Image result for Valeri Simeonov

Image result for GERB

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА: 

Насаме с позора >> Борисов заключил Симеонов и Сидеров в кабинета си, за да се помирят

Пазарлъци >> Депутат на ВМРО: Ще има нов вицепремиер

Подигравка >> НФСБ номинира Марияна Николова за вицепремиер 

Конвулсии >> Неочакван съвет на голямата коалиция ГЕРБ - "Обединени патриоти"

Агонията продължава >> Още сме стабилни: Симеонов - в парламента, началничката на кабинета му - вицепремиер

Хората са на улицата, господа политици! Май вече е късно да се вслушате, да ги чуете? Не разбрахте ли, че така не става, не може повече така! (ОБНОВЕН)

Насаме с позора >> Борисов заключил Симеонов и Сидеров в кабинета си, за да се помирят

 

 


82007