Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / За награда: Членът н...
За награда: Членът на НОЩ Костадин Ангелов, плашещ с АД-ове, чували  и  ТРУП-ове..., става  здравен министър! (ВИДЕО)

За награда: Членът на НОЩ Костадин Ангелов, плашещ с АД-ове, чували и ТРУП-ове..., става здравен министър! (ВИДЕО)Номинираният за министър на здравеопазването проф. Костадин Ангелов заслужи с всяване на страх и паника, под диктовка на властите, министерския стол. Като шеф на Александровска болница той е и член на Националния оперативн щаб за борба с коронавируса, по известен като НОЩ, а като такъв често участваше в станалите легендарно-печални ежедневни брифинги на щаба.

На едно от тези  „събития” той буквално вцепени народа, като с невероятен актьорски талант и акцентиращи паузи обясни за чувалите и камерите за  стотици трупове:

„Виждали ли сте какво значи майка да погребе своя син? Аз го видях със собствените си очи. Виждали ли сте, когато сте поръчвали чували за трупове и ви кажат, че могат да ви дадат само 200 бройки? Когато тръгвате да подготвяте хладилните камери и във болницата, за да ги напълните с трупове, ако това се наложи, да знаете, че имате само 100 места?”

 

Той стана изестен и с това, че първоначално прие, но след това върна дарението под условие на собственика на компанията за стени за катерене "Уолтопия" Ивайло Пенчев.

 

Информационен сайт „ДНЕС”

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

НЕЩО.... КАТО НИЩО! >> Борисов остава премиер, сменя петима министри

Христо Иванов: Не искам да ставам главен прокурор, разместиха столовете на палубата на "Титаник"

Цветелина, Доган-Пеевски и „библиотекарите“ гласят кабинет без Борисов

Не е коалиция - коалиционна мафия е

Борисов не ще да дава оставка: Ще ремонтираме кабинета. Никой не може да управлява като нас. Служебно правителство-абсурд. Шиши нареди на Радев кабинета (ВИДЕО)131444