Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Заблуда!: Сделката Г...
Заблуда!: Сделката ГЕРБ-ДПС се прероди... и стана пак все едно опрощаване! >> До 10г. отсрочка в закона за вероизповеданията (видео)

Заблуда!: Сделката ГЕРБ-ДПС се прероди... и стана пак все едно опрощаване! >> До 10г. отсрочка в закона за вероизповеданията (видео)Отсрочване в срок до 10 г. предлага ГЕРБ с изменение в Закона за вероизповеданията. Управляващите я внасят още днес в деловодството на Народното събрание. Това обяви лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Процедурата я има в данъчния кодекс (ДОПК), но оттам не може да се приложи, понеже е за стопански субекти, обясни шефката на бюджетната комисия на НС Менда Стоянова.

За срока на отсрочване тече лихва, НАП ще следи акта, уточни тя.

Няма опрощаване на натрупаните задължения към 31.12.2018 г., изтъкна Цветанов. С изменението имамите ще получат спрените заплати и осигуровки и няма да има напрежение, изтъкна той.

                                                                                                                                                                                                                                                              

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://www.24chasa.bg/novini/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Слави Трифонов: Уважаеми зрители, не мислите ли, че ни стрижат като овце.., а ние просто си седим и блеем?

Безсрамието и наглостта - еталон на ГЕРБ! >> Цветанов: Предлагаме не амнистиране на дълговете на вероизповеданията, а отсрочване

Религия цена няма! Да, ама не! Кончето е... кобилка, госпожа! Или как ГЕРБ продаде всичко, дори и себе си продаде на ДПС!

СКАНДАЛЪТ НА ДЕНЯ: Бойко Борисов предаде българските интереси..., стана окончателно заложник на ДПС! ВИЖТЕ всичко по темата ТУК >>

Увеличете дюнерите! Спешно!

 

 92913