Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Предстои да чуем, че...
Предстои да чуем, че клошар или скитник е убиeцът* >> Задържаха румънец с украински паспорт за убитата Виктория, бил съмнителен

Предстои да чуем, че клошар или скитник е убиeцът* >> Задържаха румънец с украински паспорт за убитата Виктория, бил съмнителенСъмнителен румънец с украински паспорт е бил задържан в Русе за убийството и изнасилването на журналистката Виктория Маринова. В момента полицията проверява дали ДНК-то на мъжа ще съвпадне с намереното на произшествието. Мъжът се е разхождал в града без цел и посока от няколко дни. Това накарало полицията да го задържи за проверка.

В момента с него се водят беседи.

Сигналът за жестокото брутално убийство на 30-годишната журналистка Виктория Маринова, която е и административен директор на телевизия Ти Ви Ен в Русе, беше подаден в събота в 14.18 ч. на телефон 112 от случайно преминаващ гражданин. Тялото и беше открито в храстите по крайбрежната алея в близост до тенис кортовете в Русе.

 

Очаквайте подробности

 

*Заглавието е променено от редакцията 

Източник:https://www.24chasa.bg/
 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

МВР работи по всички версии за убийството на журналистката от Русе

Полицаи за убитата журналистка: Не помним друго толкова брутално престъпление в Русе

В уж „спокойна и сигурна“ България* >> Жестоко убийство на 30-годишна бизнесдама в Русе, жертвата била изнасилена, душена и обезобразена (СНИМКА)

Кой лъже за размерите на престъпността - МВР или прокуратурата?

Тебе ти е ред, кмете..., имаш пълна чаша с мед!

Вълчо е невинен! Татко му е свой..., а и избяга!

Затворници на свобода – бели кахъри в черни дни

 

 

78348