Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Животът е безценен! ...
Животът е безценен! Не и в тази - нашата  държава

Животът е безценен! Не и в тази - нашата държаваКоментар на Гражданско движение "ДНЕС"

 

Властта, депутатите, чиновниците, мафията, полицията... Убиват!

Системата Убива!

Държавата-мащеха Убива!

Убиват всички ни!

24 дни един българин гладува!.Това е неговият начин да се опълчи на  политическа шайка.

24 дни властта мълчи !

Правозащитникът и дисидент Николай Колев-Босия изкрещя: Управляват ни криминално проявени хора!

Ехото отекна сред милиони. Сред всички нас които сме жертви на Системата в държавата на Партиите и Сие. В държавата, в която всичко е наред и всички сме добре...

Босия раздуха огъня, от който пламна ДАИ, Ивайло Московски, шофьорските книжки, Транспортното министерство. Засега! А къде са Бойко Борисов, неговите депутати, неговите министри..., предстои да видим. Както и с майките и техните деца.

Корупционните схеми с продажба на шофьорски книжки костват човешки животи. На децата, на родителите ни, на приятелите ни... Костват нашия живот!

Геноцид! Убийства от хора дали благословията на хора, които са дали клетва да работят за благото, интересите и доброто на народа си!

Абсурдно! Нали? Цинично даже.

Рибата мирише откъм главата, казват хората! И с право. Пълна смрад се носи по жълтите павета. Отвсякъде. От Народното събрание, от Министерския съвет, от Президентството, от хилядите охранени чиновници и друга паплач, обитаваща луксозните си кабинети в министерства, комисии, агенции и другите раздути администрации.

Е, да, Няма такава Държава! Наистина няма!

Това не са нашите народните политици. Това са неморални и безсърдечни лица, обсебени от жаждата си за власт, пари и лукс. Духовни мъртъвци, вглъбени в собствените си амбиции и въжделения за още и още... и ОЩЕ!

Животът на Босия е залог. Затова – да бъдем безкомпромисни срещу бездушната и нагла система. Николай Колев-Босия е сигнал, токов удар, за да се опомним кои сме. Да се събудим и да сложим лост в  Системата, която ни мачка ден след ден. Години наред...

Николай Колев–Босия е на крачка от смъртта.

И се превръща в призрак на нашата съвест. В призрак на ТЯХНАТА "будна" съвест. На тяхната отговорност! На отговорността, съвестта и морала на нашите политици.

Трябва ли този смел човек да жертва живота си?

Трябва ли да оставим сами майките в борбата им за достойно съществуване на техните деца? Трябва ли да се примиряваме и да живуркаме?

Трябва ли милиони български гласове дадени на Референдума през 2016 да бъдат обругани, стъпкани и хвърлени на боклука?

Трябва ли в битката си за референдума и майките, в борбата си за справедливост и закон, в борбата си за нас българите, Слави Трифонов да бъде оставен сам?

Трябва ли!?!

НЕ! НЕ ТРЯБВА! Категорично.

И затова трябва да се обединим!

За Борба до последно за нашите права и свобода! За справедливост. За нашата България.

 

 

 

 


68620