Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Журналистът Стоян То...
Журналистът Стоян Тончев: Борисов се подготвя за оставка

Журналистът Стоян Тончев: Борисов се подготвя за оставкаЕдин мощен протест от 20 хиляди души, който да се задържи за 2-3 дни, и Борисов ще подаде оставка. Толкова ли е трудно?! Борисов се подготвя за оставка, затова отвори ресторанти, хотели, молове… От една страна с това се цели изпускане на общественото напрежение, а от друга – разтоварване на НОИ, който е задъхан от изплащане на обезщетения на безработни заради извънредното положение.

Мисли за оцеляването си във властта, което става все по невъзможно. Ще се оставите ли отново да ви заблуди и оплете в паяжините на “загрижен за народа бащица”, изтъкани с лъжи и празни обещания?! Вече всички, най-вече за софиянци, трябва са е ясно, че ГЕРБ не е дясна партия. Крайно време е да излязат от тази нелепа рамка, в която са се поставили, на “леви” и “десни”. Става въпрос за бъдещето на България, за нашето здраве, живот, съдба, оцеляване. 

ГЕРБ в основата си е комунистическа формация на тежки номенклатурчици с тъмно минало, която одържавява, рекетира и фалира бизнеси. В редиците й неизменно има и свестни хора, с капацитет, но вероятно са материално зависими… те бързо ще се откъснат от “раковото образувание”. От нас се иска да сме единни и да не се делим по религия, етническа принадлежност, цвят на кожата… Имаме общ враг и трябва да се обединим срещу него! България е съсипана! Разбити са хиляди човешки животи. Заличени от лицата са още толкова усмивки.

Прокудените от Родината са милиони. Загиваме като нация, заемащи първото място по смъртност в света и по бедност в Европейския съюз. Това ли е Българията, за която сте мечтали, харесвате ли я такава – очукана, дрипава, разбита, ограбена, отровена, пресушена, изсмукана, обезлесена и пребетонирана?!

Длъжни сме да се изправим пред държавната мафия и да й покажем кой е суверена! Може да са богати и зли, да разполагат с милиарди евро и целия репресивен апарат, но ние числено ги превъзхождаме. Или ние тях, или те нас! Избирайте! Моментът е настъпил!

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://zdravno.eu/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Оставка, Борисов! България те мрази!

Журналистът Стоян Тончев: Борисов и Гешев желаят да бъде окървавен протестът

Слагат полицаи през 20 метра между две села. Предполага се, че осигуряват трасе на Борисов

Журналистът Стоян Тончев: ГЕРБ и ДПС са едно цяло - тяло с две кратуни


 


132333