Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Злите езици срещу Сл...
Злите езици срещу Слави Трифонов

Злите езици срещу Слави ТрифоновКоментар на Милица Ванчева, София - студент политически науки, доброволец на референдума за политическа промяна в България

 

В средата на горещото лято след седмици на непрекъснати дъждове много от нас отдъхват, където и както могат. Във време на абсолютна медийна суша, нарушавана единствено от новините за дивите румънски прасета, протестите там и залавянето от турската полиция на Митьо Очите, се промъкнаха и няколко статии, посветени на Слави Трифонов. Не че досега не е писано срещу него, но любопитното тук е защо точно сега посред лято, когато и Шоуто излезе в отпуск, преди т.нар. есенно-зимен политически сезон, точно в разгара на протестите и преговорите с майките на деца с увреждания (зад които той единствен застана, стои и днес, подкрепяйки ги енергично, дарявайки за каузата и приходите от грандиозния концерт в Лондон).

Именно това буди недоумение. Каква е причината точно сега някои медии да се загванат пак с него и през 3-4 дни тези издания да излизат със сензационни заглавия: "Слави Трифонов и Румен Радев крият дългогодишно тайно приятелство", "Какво се случва с политическия проект на Слави Трифонов?", "Денят, в който Слави Трифонов дойде на власт", "Новата визия за България: Слави Трифонов - премиер, Гери-Никол - министър на културата". Внушенията са все едни и същи и от години:

– Слави е чалга певец, който хипнотизира най-простите, най-наивните и най-глупавите сред българите;

– Слави е човек на мутрите, имал връзки с Георги Илиев и пял на сватбите на най-големите мафиоти в България. И сега работи и ще работи за тях;

– Слави обслужва БСП, играе с Румен Радев и ще прокара линията на Русия у нас;

– Слави се е договорил с Бойко Борисов, за да се превърне в негова патерица; Бойко му плаща, освен, че го уреди с едногодишен договор с БТВ;

– Слави е некомпетентен егоцентрик, който няма подготвени хора, които да изведат България на правилния път. Той разчита само на певци, певици, сценаристи, актьори;

– Слави е новият Бареков, Яни Янев и който още там се сетите;

– Слави е демагог и всичко, което прави е само и единствено, за да си вдигне рейтинга на западналото Шоу, той никога няма да реализира своя проект и само залъгва хората;

– Слави е страхливец, алчен, себичен шоумен;

– Слави е..., да продължавам ли?

Цялата тази канонада от заучени клишета и фрази по опорни точки, изфабрикувана по офисите на не една и две ПиАр агенции ни е позната до втръсване. А кампанията напоследък се изостри, защото Слави е заплаха. Очевидна и трайна. Заплаха за целия партийно-политически елит и всичките негови роби и слуги.

В действителност нито едно от тези разпространявани твърдения не е вярно, но както всички знаем, когато една лъжа е повторена 100 пъти, то скоро хората започват да я приемат за истина. Именно това и се цели с поредицата от спекулативни публикации срещу Слави през последните седмици. Може би грозната атака е и резултат от проучвания, показващи, че при едни евентуални следващи избори Слави ще разгроми и измете цялото политическо статукво. А то, статуквото е наясно, че Слави не се е отказал, че може да се таи, да изчаква, но в скоро време ще излезе на сцената, брутално, силно и още по-убедително. Така, както само той може и знае как да го направи.

Да го плюят, да говорят зле за него, да се гаврят. Да го мачкат и обиждат чрез всевъзможни средства и начини. Но дори и това няма да накара българите да изневерят и да спрат да очакват Слави, защото през годините той доказа какъв е. С действия, не с приказки.

Днес надали има човек, който да не е наясно, че Слави е последователен в действията си, патриот, родолюбец, който спазва правилата на законодателната игра, но е настъпателен точно тогава, когато трябва. Трифонов винаги довежда и проектите си докрай. Именно битката за тържеството на справедливостта, историята на Слави, която всички знаят, както и неговата откритост и прямост го правят обаятелен, но силен и непоклатим противник.

Затова сега, когато хората почиват, необременени от смешните и лицемерни политически игри, статуквото го нападна чрез платените медии единствено с цел да сринат или поне накърнят неговия имидж, авторитета и честта му. Проблемът за всичките му неприятели е, че те знаят, че:

- Слави не иска да е политик на всяка цена. Това не е негова цел;

- Слави не иска да черпи облаги от властта;

- Слави е успял и преуспял;

- Слави има и власт и пари;

- Слави е доказал, че е устоявал и ще продължи да устоява на всичките ченгеджийски разработки, бури, сплетни;

- Слави доказа, че няма да се спре пред нищо в името на обединението и свободата на нас българите! В името на каузата на референдума и каузата за спасението на нацията!

С принципите, с морала си, с отстояването на общочовешките ценности, Слави е непоклатим! Слави е ЗАПЛАХА! ТРАЙНА И НЕПРЕОДОЛИМА! ЗА ВСИЧКИ.

И колкото и както и да се опитват да го дискредитират и дори премахнат, всички ще загубят.

Да, страхувайте се от Слави, той идва съвсем скоро. И всички знаете това.

 

ВИЖТЕ ДРУГИ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Слави: Българските майки няма да се примирят с това, че са родили детето си в система, която убива

Слави Трифонов продължава с обещаната подкрепа за българските деца

Съединението прави силата! За референдума, българските майки, Слави и промяната в България

Слави Трифонов – човекът, който не се страхува да говори и да се бори

България има бъдеще! То е Българският народ и Слави Трифонов

Слави: Не съм човек, който губи!

СЛАВИ ТРИФОНОВ: ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ, ЩЕ БЪДЕТЕ УВОЛНЕНИ!

Пътят на Слави продължава. Готови ли сте?

С аромат на избори и идваща промяна

България очаква Слави!

Кой се страхува от Слави Трифонов?

Слави и България поеха по пътя на промяната

 

 

 


72636