Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / "ДНЕС" - Варна и обл...

"ДНЕС" - Варна и областната управа организират съвместна благотворителна акция за децата от социалните домове и детските градиниУважаеми приятели,

С настоящото писмо бихме желали да Ви информираме за предстояща наша инициатива и да изразим желанието си да Ви поканим за наш партньор.

На 29 септември, от 10.30 часа, в МОЛ Варна, „Гражданско общество”, Движение „ДНЕС“, Областна администрация и Консултантски център „Адела” организираме детски спектакъл. В него ще вземат участие деца от различни танцови и певчески формации от 12-те общини във Варненска област. Спектакълът ще бъде част от дарителска акция, предназначена за децата от социалните домове и детските градини във всички общини в областта. Благородната инициатива ще обхване повече от 100 образователни и възпитателни институции.

Нашето желание е, представителите на гражданските структури, бизнеса, администрацията и медиите, да обединим усилия и в началото на новата учебна година, и на прага на предстоящата зима, заедно да направим един благороден жест. Инициативата е отворена за всички, които имат желание да се включат с дарение, подходящо за детски и социални домове.

Идеята ни получи пълната подкрепа на областния управител г-н Данчо Симеонов. Официални потвърдителни писма с желание да се включат в инициативата са изпратили от общините Аврен, Аксаково, Белослав, Варна, Ветрино, Вълчи дол, Девня, Долен чифлик и Провадия.


1124