Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / „ДНЕС“ – Варна остро...
„ДНЕС“ – Варна остро реагира на жалби и сигнали за неуредици в „Градския транспорт“

„ДНЕС“ – Варна остро реагира на жалби и сигнали за неуредици в „Градския транспорт“Гражданско движение „ДНЕС“ – Варна е изпратило официално писмо до прокуриста на „Градски транспорт“ в черноморския град Максим Тодоров във връзка с някои неуредици с действащите абонаментни карти.

„В приемната на гражданско движение „ДНЕС“ - Варна, бул."Съборни" 19, постъпиха въпроси и жалби на граждани във връзка със спрените 7-дневни и 14-дневни абонаментни карти“, се казва в него.

„Според варненци, те са били много удобни за тези от тях, които работят на график. От този месец са спрени и други удобни за варненци карти - Тролей+ от 42 лева. Освен това, родители на ученици и студенти питат защо картите за учащи от 21 лев важат само за една линия, като правят сравнение със софийските, които са на същата стойност, но важат за всички автобусни, тролейбусни, трамвайни линии и метрото.“  

В тази връзка подписалите писмото, Райка Драганова - областен координатор на доброволците на „ДНЕС“ - Варна и Добромир Радушев - общинският им координатор, молят за среща с цел  изясняване на позицията на "Градски транспорт".

 


1110