Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / „Охранени“и платени ...
„Охранени“и платени НПО-та скочиха като лешояди върху майките. Кой ли ги насъсква...?!

„Охранени“и платени НПО-та скочиха като лешояди върху майките. Кой ли ги насъсква...?!Коментар на Пенка Керелезова 

Часове след началото на мощната медийна и политическа кампания срещу протеста на майките на деца с увреждания, т.нар. национално представителните организации на хората с увреждания минаха в брутална атака срещу жените борещи се за правата и живота на децата си. Тази справедлива кауза обхвана основните градове на страната. Впрочем, основен прийом на всяка тоталитарна власт и държава от векове е да разделя и владее, да манипулира и така да управлява, да противопоставя общности, съсловия и браншове едни на  други и едни срещу други...! А нашата, днешната милиционерска власт ги умее перфектно тези неща и се справя перфектно!

Охранените и на държавна ясла т.нар. неправителствени организации влязоха тези дни в своята основна и единствена роля. Да защитават своите политически покровители и да прикриват  огромните далавери и кражби за милиони, свързани със средствата, които се разпределят между хората с увреждания и другите социални сфери.

Това че, държавата напълно е абдикирала от грижата за болните и нуждаещите се е ясно и то отдавна. Но това, че едни хора се насъскват и използват от властите като оръжие срещу други незрящи и трудно подвижни човеци е вече чудовищно!

ЧУДОВИЩНО Е!

Обществото ни изразява всекидневно съпричастност и съчувствие към каузата на майките на деца с увреждания и това явно засегна интересите на мнозина. Особено на самозабравилата се власт и на нейните пипала - партиите на статуквото!

Задкулисието и цялата олигархична мафия се размърдаха и преминаха в нападение. Последва добре съгласуван и отработен  ход на „опитомените“ представители на инвалидите. Атака по схема, водена от майки - госпожи и мазни секретарки на заплати, атака целяща да оклевети, дискредитира и най-вече да унижи изтерзаните майки! Да измести фокуса от проблемите на децата към някакви уж криминални, уж мъгляви посоки.

Целта на тези "неправителствени" организации е кристално ясна. Те да са тези, които  получават и да продължат да получават пари от бюджета и те да бъдат и занапред тези, които ще си го разпределят и да си смучат паричките... А техните интереси очевидно са свързани с пари и само с пари, с много пари!

Това е връх на циничността. Това е тоталното дискредитиране и усмърдяване на властта, която иска, позволява и си отглежда неправителствени организации - слуги, които са на държавни субсидии и лапат ли лапат... Престъпление е и това, да се допуска и насърчава едни деца да живеят за сметка на други, едни дечица да се насъскват срещу други дечица! 

Престъпление – подсъдно!

А това е дъното. И нашата държава и власт вече го достигнаха...

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Слави, единствен ти застана до нас в тази жестока борба!

Системата го убива!

Арогантността и циничността на Борисов удариха дъното

Слави спазва обещанията си към майките на деца с увреждания

Съществуваме напук на Системата. Няма да се откажем!

Българските медии гузно мълчат за дарението на Слави от концерта в Лондон ЗА нашите деца!*

Брутален и циничен ВИЖТЕ>>* >> Борисов нареди хората с увреждания "да му се махат от главата"

Слави спасява децата на България!

„Системата ни убива“

Слави Трифонов ще дари парите от концерта си в Англия на Конфедерацията за защита правата на децата

Слави и хиляди българи пяха срещу Системата и за децата! Медиите грозно мълчат!

Празни приказки: Социалният министър не убеди майките на деца с увреждания, че системата ще бъде променена

ЕДИНСТВЕНО НА НАШИЯ САЙТ: Въпреки медийното затъмнение! > Слави с разтърсващ концерт в Лондон за децата на България! ВИЖТЕ>>

Слави и Ку-ку бенд с концерт срещу системата

Концертът в The O2 Arena ще бъде в подкрепа на родителите на деца с уврежданияо

"Шоуто на Слави": Системата убива децата ни, уби медиите... убива България! Слави е заплаха за статуквото...!

Слави осъди „Господари на ефира“ и дари парите на майките на деца с увреждания

Държавата, която убива хората с увреждания

Заради невъзможност да реши проблема на децата с увреждания, социалният министър Бисер Петков подаде оставка, Борисов я прие (обновена)

 

 


66926