Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / „Вечерното шоу на Сл...
„Вечерното шоу на Слави“ от 9 декември 2019 г. >> Гостуват Кристиана Рангелова и трио “Булгарина”, а Актьорите Иво Сиромахов, Мариан Бачев и Краси Радков са в ролите на Мустафа Карадайъ , Корнелия Нинова и Бойко Борисов. ВИЖТЕ цялото предаване

„Вечерното шоу на Слави“ от 9 декември 2019 г. >> Гостуват Кристиана Рангелова и трио “Булгарина”, а Актьорите Иво Сиромахов, Мариан Бачев и Краси Радков са в ролите на Мустафа Карадайъ , Корнелия Нинова и Бойко Борисов. ВИЖТЕ цялото предаванеВ предаването гостува Кристиана Рангелова , която ще представи България на конкурса „Miss Nation“.

Гостувайте повече Любомира, Радостина и Деница от трио “Булгарина” по повод спектакъла на ансамбъл “Чинари” - “Магията на танца”, който ще бъде на 12 декември 2019 г. в Зала 1 на НДК в София. В студио трио “Българина” изпълнява песен “Химера”.

Актьорите Иво Сиромахов, Мариан Бачев и Краси Радков са в ролите на Мустафа Карадайъ , Корнелия Нинова и Бойко Борисов . Краси Радков се превъплъщава и в образа на Баба Вуна .

ВИЖТЕ цялото предаване >>

Източник: https://sedemosmi.tv/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:
Подлост! >> Кмет на ГЕРБ иска да регистрира марката ”Няма такава държава”

„Вечерното шоу на Слави“ от 6 декември 2019 г. >> Коментар във връзка с регистрацията на партията „Няма никакви въпроси”. ВИЖТЕ цялото предаване >>

Идат новите играчи, хвърлили око на политическия октопод...

Мая Манолова и Румен Радев любимци на народа, Борисов все по-недолюбван. "Няма такава държава" - трета сила

Сценаристите на Слави: Ще обжалваме отказа за регистрация на партията ни
 

118540