Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / 30 юли! Време е да с...
30 юли! Време е да се обедним за промяната и да изхвърлим боклука!

30 юли! Време е да се обедним за промяната и да изхвърлим боклука!ПРИЗИВ

 

Времето настана! Настана времето, което чакаме, и за което говорим всички  отдавна. Времето да изхвърлим боклука!

На 30 юли от 17 ч. пред Народното събрание се организира протест в подкрепа на българските майки, пенсионери, бедни, страдащи, безработни... Протест на всички, които са ЗА ПРОМЯНА В БЪЛГАРИЯ, обединени около каузата „ДА СМЕНИМ СИСТЕМАТА, КОЯТО НИ УБИВА - ВСИЧКИ“!

Протест на всички, които искат да възстановим справедливостта в Родината!

Елате на 30 юли пред парламента от 17 ч.! Станете от масата, оставете салатата, ракията, филма и изритайте тези, които ни тъпчат, грабят, които ни се подиграват и ни докараха дотук. Да се ядосаме и да се обединим най-накрая...! ДНЕС!

Да покажем, че сме истински българи, родолюбци, на които им е писнало да бъдат унижавани от една и съща политическа пасмина вече 28 години.

Да покажем, че не сме страхливи мишки, които се крият зад екрана на компютъра и люпят семки пред телевизора!

Да покажем, че в България може да се живее нормално – за нас, за вас, за нашите деца!

Да докажем, че народ, който стъпва по жарава и играе хоро в ледено езеро, народ със славна история и традиции, никога няма да бъде сгазен, погубен и затрит от тази мръсна и долна политическа класа!

НИКОГА!

Този протест не е само на българските майки.

Този протест е обединител на всички, които искаме да живеем нормално с нормални пенсии, заплати, помощи, на всички, които не искат да се страхуваме от престъпността и корупцията!

Това е протест на всички, които подкрепихме Референдума и Слави Трифонов, бунт на всички които знаем, че НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, НО ИМА ТАКЪВ НАРОД!  

Да отидем на 30 юли пред парламента от 17 ч. Облечени в черно! Да носим черни балони, черни знамена... Да носим България и трибагреника в сърцата си!

Елате, пенсионери, майки, бащи, работещи, неработещи, лекари, учители, учени, шофьори, компютърджии, еколози, служители... Всички да отидем!

Елате всички, които гласувахме на Референдума на Слави. Всички българи!

Елате, за да им покажем, че ние сме сила! Сила като нация и български народ! И ние можем и ще се преборим за по-добър живот! Защото ще се обединим и единни ще се освободим от тяхното робство!

ИМА ТАКЪВ НАРОД! И ТОЗИ НАРОД Е БЪЛГАРСКИЯТ!

ТОВА СМЕ НИЕ ВСИЧКИ!

 

 

 


71079