Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Арогантността и цини...
Арогантността и циничността на Борисов удариха дъното

Арогантността и циничността на Борисов удариха дънотоПозиция на Правда Великова

Бойко Борисов върна на работа социалния министър Бисер Петков и нареди: „Темата за майките на деца с увреждания да ми се маха от главата“! Вулгарно, цинично…! Недопустимо!

Примиерът на България с нечовешката си арогантност удари дъното. Добре познатата му безпардонност този път се стовари върху децата. Върху болните деца. Върху най-незащитената и слаба част от обществото – непълнолетните, беззащитните и нуждаещите се. Стовари се върху нашите деца. Децата на България!

Тоталната незаинтересованост, нежелание и неспособност да се решат проблемите на ощетените от съдбата хора в нашата държава блесна по най-просташкия и бабаитски начин. Отвратително и неприемливо!

Да помогне на хората му се видя прекалено много на Бойко Борисов, досвидяха му се и парите, които иначе раздава на калпак, като все едно от собствена банка! Досвидя му се да насочи парите на народа към народа. Към крайно нуждаещите се наши съграждани.

Невъзвращаемо му се видя на нашия “европейски лидер” да влага усилия и средства в човешки съдби. А тези хора няма и най-вероятно да гласуват… Да подадеш ръка на човек в беда. Това е кауза. Трябва да е национална кауза. На целия народ, а и на нашите изстинали от към човещина управници.

Но това не е каузата, не е веруюто на нашия премиер. Той избяга. За пореден път. Скри се зад социалния министър. Жертва Бисер Петков. Жертва всички НАС! Жертва ни заради своите амбиции и политически въжделения. Провал след провал, скандал след скандал и така вече 10 години…

Десет години и още десетки преди това. Години на преход, разбити съдби, излъгани надежди. Години загубени за национална каузи и единение, загубени от раздорите и сплетните на политическата върхушка. Години на упадък, а не на съзидание! Години, през които страната ни обезлюдя, обедня до край, раздирана от скандали и разюздана престъпност! Толкова мъчителни, тежки…, болезнени години.

Е, не дойде ли най-накрая време за съзидание, за обединение, за промяна….!

ПОНЕ В ИМЕТО НА НАШИТЕ, НА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА…

Замислете се….!

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА: 

Брутален, вулгарен и просташки циничен ВИЖТЕ >>* >> Борисов нареди хората с увреждания "да му се махат от главата"

Заради невъзможност да реши проблема на децата с увреждания, социалният министър Бисер Петков подаде оставка, Борисов я прие (обновена)

 „Системата ни убива“

Слави спасява децата на България!

Държавата, която убива хората с увреждания

Слави и Ку-ку бенд с концерт срещу системата

Концертът в The O2 Arena ще бъде в подкрепа на родителите на деца с увреждания Българските медии гузно мълчат за дарението на Слави от концерта в Лондон ЗА нашите деца!*

"Шоуто на Слави": Системата убива децата ни, уби медиите... убива България! Слави е заплаха за статуквото...!

Слави осъди „Господари на ефира“ и дари парите на майките на деца с увреждания66047