Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Да си спомним далечн...
Да си спомним далечната 2008 г. >> Слави към генерал Радев: Ти ще станеш политик – рано или късно!

Да си спомним далечната 2008 г. >> Слави към генерал Радев: Ти ще станеш политик – рано или късно!



Слави към генерал Радев: Ти ще станеш политик – рано или късно!

Слави Трифонов: Политици, които не се съобразяват с хора като тебе, са големи глупаци. Политиците трябва да изглеждат като теб. Всъщност, що не станеш политик? Не го пропускай. Рано или късно ще се случи”. Годината е 2008 г., а пророческите думи са на Слави Трифонов към ген. Румен Радев, който му е на гости в шоуто.

Слави Трифонов: Казват за теб, че си от генералите с по-модерно и нестандартно мислене и че не се притесняваш да критикуваш. Аз виждам нещо друго, какво означава „модерно и нестандартно“? Ти като такъв ли се определяш? На мен ми харесва как се държиш и как изглеждаш. Всъщност искаш ли да бъда докрай искрен – политиците трябва да изглеждат като тебе. Всъщност ти що не станеш политик?

Румен Радев: Аз предлагам ли ти ти да станеш авиатор, да речем?

Слави Трифонов:Гледай сега, много добре знаеш, че има голяма разлика. Аз не мога да стана авиатор, докато обратното е много по-валидно. Не го пропускай това. Много хора, които те гледат тази вечер, си мислят по подобен начин като мен. Не я пропускай тази мисъл. Рано или късно ще се случи.

Румен Радев: Моите амбиции са в областта на авиацията и на военното дело. Там ми е силата.

Слави Трифонов: Засега! Те и моите са в областта на шоуто, засега!

Румен Радев:Моята сила е да правя от много малко ресурси, които са катастрофално малко, да правя висок продукт, тоест да правя добри летци. Там е моята сила, така че...

Слави Трифонов: Казах това, което трябваше да кажа и остана в пространството това, което аз казах, а не това, което ти каза.

Румен Радев: Аз мисля, че за политик трябват специални качества, които аз...

Слави Трифонов: Луд ли си? Виждаш, че не трябват много качества.

Румен Радев: Добре, аз предлагам да минем на друга тема...

 

 

 

 


141609