Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Движение ДНЕС призов...
Движение ДНЕС призовава всички да подпомогнат хората в неравностойно положение да гласуват

Движение ДНЕС призовава всички да подпомогнат хората в неравностойно положение да гласуватВарна, 18 октомври /Данаил Войков, БТА/

Гражданско движение за национално единство и спасение /ДНЕС/ призовава всички граждани, които желаят, да дойдат в изборните дни - 23 и 30 октомври, с личните си автомобили и заедно, солидарно и доброволно да направят граждански жест и да помогнат на хората в неравностойно положение като ги придружат да стигнат безпрепятствено до избирателните секции, определени от ОИК, съобщиха от пресцентъра на движението. 

Добре дошъл е всеки, който прецени, че негов обществен дълг е да помогне на своите съграждани да упражнят конституционното си право да избират своите управници, пише в съобщението на движението. Гражданите, които искат да се включат в инициативата и тези, които желаят да се възползват от помощ, могат да се обърнат към приемните на движението във всички областни градове.

Във Варна хората в неравностойно положение могат да подават заявка за транспорт до изборните секции на телефони 650 222 и 0899 936202.


967