Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ИЗБОРЪТ Е МЕЖДУ БЪЛГ...
ИЗБОРЪТ Е МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И МАФИЯТА. Протестите трябва да продължат до оставка  и разпускане на НС!

ИЗБОРЪТ Е МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И МАФИЯТА. Протестите трябва да продължат до оставка и разпускане на НС!Протестите трябва да продължат до оставката на правителството и разпускане на Народното събрание. Време е за промяна. Ако днес, ако утре не се преборим с тази прогнила система, която 30 години съсипва българската държава, след това всичко ще бъде загубено. Днес е нашият ден! Тази седмица е решаваща за бъдещето на България!

Важното е да не се отказваме и да не се разделяме. Сега е времето да махнем мафията от властта. После избори и референдуми ще определят пътят, по който ще вървим. Няма смисъл сега да се делим на леви и десни, на радевисти, костовисти и т.н. Имаме една цел – освобождаване на Родината ни от мафията.

Преди 30 години тръгнахме по погрешен път с погрешните водачи. Системата и Конституцията с времето си показаха, че не отговарят на реалностите в България и нямат механизми за контрол. Нека да не повтаряме грешката. И най-важното – да спрем тази дива омраза помежду си заради политически различия. Има два полюса – България и мафията. Това е изборът, който всеки един от нас трябва да направи!

Да живее България!

Елена Гунчева

 

Източник: https://svobodnoslovo.eu/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Ден пети: Протести за ОСТАВКА на правителството! Днес, понеделник от 17 ч. всички ЗАЕДНО при фонтана пред Президентството! ДА ЗАЩИТИМ ДЕМОКРАЦИЯТА!

Докато десетки хиляди демонстрират, Борисов обяви: ОСТАВАМЕ! Протестирайте, колкото си искате!

Вече десетки хиляди демонстрират пред Министерси съвет с искане за остака на правителството! Прииждат все повече хора!

Баща: Полицията помля от бой сина ми снощи на протеста

ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ: ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ!

Мая Манолова: Не, Борисов, тук няма разделение130329