Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Най-четеният комента...
Най-четеният коментар на Слави: Спомняте ли си какво направи Бойко миналото лято?

Най-четеният коментар на Слави: Спомняте ли си какво направи Бойко миналото лято?Ето кой беше най-популярният коментар на Слави Трифонов тази седмица

 

"Спомняте ли си какво направи миналото лято той? Спомняте ли си с какъв плам министър-председателят представи идеята си за свикване на Велико народно събрание?

Спомняте ли се как през фейсбук се накара на хилядите протестиращи, които излязоха на улиците след появилите се записи и снимки с негово участие?

Спомняте ли си как в онова видео тупаше по банката, докато обявяваше своето решение за излизане от кризата чрез "рестарт"? “Време е за моите решения”, каза той и ни представи уникалната Барниръбълова конституция", заяви Слави Трифонов с публикация в социалните мрежи.

"Е, днес тази идея за рестарт и за излизане от кризата претърпя пълно фиаско. Управляващите партии в Народното събрание използваха деня, в който се обявява затварянето на държавата, да се изсулят безславно от темата за нова Конституция и Велико народно събрание. И се изсулиха. Целта беше постигната - печелене на време и оставане на власт на всяка цена до редовни избори.

Сега очаквам министър-председателят да се покаже отново във фейсбук (той в Парламента не ходи) и със същия плам да заяви: “Затваряме темата “Велико народно събрание”, затваряме държавата, да живея Аз!”, допълни той.

 

Редактор: ГЕОРГИ ПЕТРОВ

 

Източник: https://www.actualno.com/

 

 

 

 


141182