Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / НОВИНАТА НА ДЕНЯ:...
НОВИНАТА НА ДЕНЯ:

НОВИНАТА НА ДЕНЯ:Протести на майките

„СИСТЕМАТА НИ УБИВА – ВСИЧКИ!“ – 30.07, 17 часа Народно събрание


ВИЖТЕ събитието 

 

Пълен смях! Контрапротестът срещу майките „пусна кепенци”

 

Така изглежда контрапротестът на съюза на слепите срещу майките на деца с увреждания

Контрапротестът срещу майките на деца с увреждания „пусна кепенци”. Палатката, която опънаха от национално представителна организация, получаваща субсидии от държавата, вече е напълно обезлюдена. Циповете са вдигнати и вече никой не претиндира този следобед за достоен живот.

Вчера за първи път контрапротестиращите се появиха до палатката на майките и то малко преди изненадващо при тях да се появи социалният министър Бисер Петков. Целта бе сред страдащите да се всее раздор и да се покаже,  че майките искат едно, а от съюза на слепите- друго.  Този факт днес усложливо бе подчертан  от министъра. Това напълно затвърди усещането за задкулисни опити да се омаловажи и смачка протеста на майките. Те обаче не „клекнаха” на поредната „провокация”.  И вчера и днес показаха как контрапротестиращите се появяват колкото да ги види социалният министър, да ги снимат медиите, след което си тръгват. За разлика от тях майките, които се борят да осигурят нормален живот за децата си, не отстъпват и метър от палатковия лагер. По всяко време там може да се види и да се разговаря с представител на иницативата "Системата ни убива".

 

По този повод една майка написа във фейсбук:

Това съм аз, Кристина Николаева - майка на две момчета, едното с аутизъм. Аз съм един от организаторите на протеста „Системата ни убива“ и заставам пред вас с лицето си, за да кажа, че не ме е страх!

Не ме е страх, че нося отговорност към всички които ни се доверяват. Аз с подобна отговорност живея вече 7 години. Страх ме е да бъда безотговорна и този избор няма да направя.

Не ме е страх, че може и да сбъркам и „ще ме разкъсат“. Страх ме е, че ако спра да опитвам ще се самоизяждам до последния си дъх. 

Не ме е страх от опитите да ни смажат психически. Ние, родителите на деца с увреждания сме преминали и оцелели през най-зверския психичен тормоз. В това отношение Системата се е погрижила да ни кали и да ни направи дебелокожи.

Не ме е страх от жълти и платени медии, които обявяват палатковият ни протест за „лагер на смъртта“, а нас за политически подлоги, целящи да „бутнем“ правителството. Защото каузата ни е чисата и справедлива. Ние не протестираме от вчера и сме го правили при различни правителства. Без значeние кой е на власт ние ще отстояваме правото на живот, а не живуркане. 

Не ме е страх от провокации и интриги, защото казвам истината право в очите и мога да я отстоявам. Аз друго освен нормален живот за децата си не желая.

Не ме е страх от това, че започват да ни замерват със скалъпени компромати. Да, може и да загубим приятели, но истинските ще останат, а и нови ще се появят. С тях ще продължим! 

Не ме е страх, че се опитват да ни разединят. Ние сме много, всеки от нас е ценен, но никой не е незаменим. Ще продължим, дори и да успеят!

Изправям се тук, пред обикновенните хора , с лицето си, за да ви кажа, че не ме е страх. Моля ви, не се страхувайте и вие.

Изправям се тук пред силните на деня, годината, десетилетието …, за да ви кажа, че не ме е страх и няма да се откажа!

 

Друга майка Вера Иванова пък сподели:

Момичета ,целта на събитията от днес е да влезем в скандал с белите фланелки ,колко от тях бяха с хора с увреждания е друг въпрос ,но жълтите медии точеха зъби и очакваха точно това Благодарим на всички за запазеното самообладание Утре продължават с цирка и са си извикали медии още от сутринта Очакваме нов незаконен строеж на лъскави палатки и нови провокатори

 

Журналистката Соня Момчилова също изрази позиция във фейсбук:

„Да протестираш срещу майките на децата с увреждания е най-сигурния симптом, че си необратимо увреден”.  

Източник: https://frognews.bg/

***********************************************************************************************************


Майки: Къде бяха досега незрящите, та не излязоха с нас? Субсидийките изправят хора срещу хора 

Размисли относно контрапротестиращите незрящи, които са до нашата палатка......Първо, прави ми впечатление,че от години по тв изявите им са все едни и същи няколко човека. Сега точно те, отново искат по добър живот за всички в неравностойно положение. Дами и господа, ние за това се борим вече седми протест за 3 години.

Питам се, те, незрящите къде бяха до сега, та не излязоха с нас? Искат реформа, но не бърза, не така и не сега. А,как и кога, драги ми човеци? Кога? След 3,5,15 или повече години, за да можете да продължите да си усвоявате проектите за по няколкостотин хиляди?

Второто което днес се питам е за екскурзията до Пловдив. Защо отиват там? Вероятно за да видят нуждата от ремонт на тяхното си общежитие и да вземат спешни мерки за неговото реновиране.

Един риторичен въпрос - Защо, като имат толкова проекти и финансиране първо не оправят техните си собствени членове. Защо ги оставят да живеят в мизерия и нищета. Защо проявяват групова немърливост и ограбват собствените си членове?

Няма лошо да се бориш за всички, но първо спри да крадеш и обричаш собствените си хора!

Така мисля аз.....

Аз ще изляза на 30. 07.  и ще поискам бъдеще и достоен живот за хората с увреждания. Ще се боря и ще отстоявам принципите си. Да, аз съм майка, но също съм и гражданин все още на тази държава и ще отстоявам правата си за достоен живот, моя, на семейството ми и на другите в подобно положение!!

Боряна Драганова от инициатива „Системата ни убива”, фейсбук

Елисавета Белобрадова пък отбелязва също в социалната мрежа:

Съюзът на слепите, който е национално представено НПО с годишен бюджет от 630 000 лева, организира автобуси с контрапротестиращи срещу майките на деца с увреждания ...

Някога, преди известни години, когато в България за пръв път се появиха контрапротестите като начин за обезличаване, подменяне и принизяване усилията на хората да си търсят правата, си казах, че това е някаква много гнусна соц практика, която, съвсем логично, ще си отиде заедно с Орешарски.
Не знаех, че всичко това няма да спре да се случва.

Много малко са нещата, които са по-порочни, вредни и нелогични от бюджетни НПО-та. НПО-та, които са се домогнали до сума на година и всичките им усилия отиват за това да ги изхарчат, за да ги получат догодина пак

Това са НПО-та, които са осъдени да бъдат лакеи на коя да е власт, да ближат подметки, да се натягат и дори без знанието и желанието на властта, като върховна форма на лакейщина, да ходят и да правят безобразия за да си запазят скъпоценните левчета.

НПО-та с офисчета, заплатки и които не знаят какво е да се бориш за пари по проект. Да доказваш всеки път априори, че тези пари ще идат там, където трябва и за каквото трябва.

Субсидийките изправят хора срещу хора.; 

Източник:https://frognews.bg/ 

***********************************************************************************************************

 

Слави: Не забравяйте, че едни майки се борят за живота на децата си!

Слави: Не забравяйте, че едни майки се борят за живота на децата си!

Уважаеми зрители, не забравяйте, че системата ги убива и става дума за едни майки, които се борят и правя всичко възможно за своите деца и за достойнството си и честа си.

Това е истината, а иначе в публичното пространство всеки един може да ми говори всякакви неща, но вие, уважаеми зрители, сами ще прецените по-добре. 

***********************************************************************************************************


Майките на деца с увреждания отказаха среща със социалния министър 

Майките на деца с увреждания отказаха среща със социалния министър

Протестиращите майки на деца с увреждания са отказали среща със социалния министър, обясни Бисер Петков.

Самият Бисер Петков заяви, че диалогът с всички протестиращи трябва да продължи, но не на поляните, а в залите на министерството. Бисер Петков вече е водил разговори с финансовия министър и премиера за осигуряване на пари за исканията на хората с увреждания. 

"Не можем да си позволим да решим проблемите на една група с увреждания и следващата група да излезе", каза Петков. 

Междувременно хора с увреждания излязоха на протест в Пловдив. Те поискаха нов закон за хората с увреждания, който да е от полза за всички, а не само за една определена група нуждаещи се. 

Източник: https://frognews.bg/

 

***********************************************************************************************************

Безочливост* >> Министър Петков видя анархизъм в исканията на майките на деца с увреждания

Новият Закон за хората с увреждания ще бъде внесен за обсъждане в Народното събрание в началото на септември.Това потвърди от парламентарната трибуна социалният министър Бисер Петков.

Той представи пред депутатите подготовката на законодателни промени за гарантиране на правата на хората с увреждания.

По думите му текстовете предвиждат изготвянето на нов вид оценка на индивидуалните потребности на лицата с увреждания. Чрез тази оценка ще се установява вида, интензивността и формата на социална подкрепа, която ще ползва човекът с увреждания.

"В проекта на Закона за хората с увреждания е заложено регламентирането на финансова подкрепа в зависимост от потребностите на хората с увреждания, установени в индувидуалната оценка. Финансовата подкрепа се състои от два компонента - месечна финансова подкрепа и целеви помощи", заяви министърът.

Според министър Петков работата по закона е затруднена, след като майките на деца с увреждания са напуснали последното заседание за подготовка на измененията.

"В последните седмици и месеци сме свидетели на ескалиране и ултимативност на исканиятаграничещи с анархизъм, и на остри противопоставяния вътре в средите на хората с увреждания, което силно затруднява намирането на общоприемливи решения".

Пред депутатите социалният министър потвърди, че средата на септември ще бъде внесен и законопроект за социалните услуги.

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://www.actualno.com/ 

***********************************************************************************************************


Яки момчета посегнаха на майките на деца с увреждания

Майките: "Моля ви хора, помогнете!"

В момента на палатката пред НС е в ход страшна провокация! Казионни и платени НПО са разпънали палатка върху нашата! Довели са яки момчета и майките и децата им са подложени на непрекъснати унижения!

ВИДЕО

Органите на реда, отказват да ни съдействат! ВИДЕО

Моля, който има възможност да отиде да ни подкрепи!

Призоваваме органите на реда да започнат да изпълняват функциите си и да реагират на явното нарушаване на закона и разпоредбите от страна на контра-протестиращите НПО!", този апел се появи в страницата "СИСТЕМАТА НИ УБИВА - ВСИЧКИ", създадена от родителите на деца с увреждания.

"Хора, нещо страшно се случва в момента пред Народното събрание!!! Мутри се опитват Незаконно да прогонят майките!!! Естествено полицията не взима мерки, защо ли... Който има възможност нека отиде и види за какво става въпрос!!! Искам да помоля от името на майките, който има възможност да снима и да публикува!!! Дано и чуждите медии видят, понеже нашите медии не искат да отразяват, защо ли...", пишат още възмутените родители

Припомняме, че още вчера пред десетки камери скандален контрапротест без никакво разрешение се проведе пред сградата на Народното събрание. "Протестиращите" бяха представители на т.нар. национално представени организации на хора с увреждания, за които стана ясно още преди седмици, че прибират огромни суми пари без правилно да ги разпределят сред нуждаещите се.

Провокаторите се настаниха на метри от палатковия лагер на майките на децата с увреждания без да имат законово право за това, тъй като за всяка подобна проява е необходимо специално разрешение от общината. Охраната на Народното събрание обаче отказала да се намеси срещу незаконните палатки, а обажданията до 112 не дали резултат. 

Днес "протестиращите" НПО-а отново се настанили до майките, но и този път без разрешения от Столична община, както е по закон. За втори пореден ден охраната на парламента обаче отказала да приложи мерки. 

***********************************************************************************************************


Статуквото атакува майките на деца с увреждания с контрапротест

Статуквото атакува майките на деца с увреждания, като до палатката им в столицата организира контрапротест. Той е дело на Национално представените организации, които взимат субсидии от държавата и бранят интересите на управлаващите. 

Днес изненадващо за майките, до палатката им се издигна друга палатка. Лозунгът на новия протест е "Реформа да, но не така". Майките обясниха пред медиите, че  новият протест има разрешение да се проведе, но не в непосредствена близост до тяхната палатка пред парламента. Те обвиниха новодошлите протестиращи в провокация. 

 След това се появи още една изненада.  Социалният министър Бисер Петков излезе за да се види и разговаря и с двата лагера. Визитата се прие по-скоро като предварително режисирана и обвързана с контрапротеста. Има предположения, че се прави пореден опит да се опорочи инициативата на майките,  както и да се всее раздор сред нуждаещите се, които се болят за по-достоен живот. 

Петков  покани майките в работната група по законопроекта. Припомняме ви, че те напуснаха миналата седмица групата. Протестиращите майки тогава обявиха, че напускат работната група, защото голяма част от текстовете са преписани от сега действащия закон и на 30 юли ще излязат на ефективен протест. Министърът казал, че до 1 октомври може да се приеме само един закон, а не три , както искат майките. На 30 юли пък се очакват нови провокации. 

Най-любопитното е, че след като приключила визитата на министъра и медиите зансели това,  хората от контрапротеста  си вдигнали чукалата. 

Източник: https://frognews.bg/ 

***********************************************************************************************************


Българските майки: "Безпартийни сме и неподкупни!" Ние сме сила! >>

"РАЗГРАНИЧАВАМЕ СЕ от всякакви политически партии, незаконни групировки и луди! БЕЗПАРТИЙНИ СМЕ И НЕПОДКУПНИ! Ако някой е заявил, че застава зад нас и ни подкрепя... не означава, че ние сме зад него и подкрепяме мераците му! В историята е имало обединение дори на врагове срещу общото зло! Но, накрая всеки по своя път! ТАКА Е И СЕГА! Ние МАЙКИТЕ сме СИЛА и е повече от ясно, че всеки го разбра! Всеки иска да се възползва от нашия ОГЪН и тази приливна вълна. Ние НЯМА ДА СЕ ПРЕЧУПИМ! Никой да не си прави илюзии, че ни е спечелил! ПРОТЕСТЪТ на 30.07 е за ОБЩОТО БЛАГО НА БЪЛГАРИЯ, а ЗАЕДНО сме СИЛА!"

"КОЙТО СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН, СЕ СМЕЕ НАЙ-ДОБРЕ!", това обявиха в страницата си във Фейсбук родителите на деца с увреждания.

https://m.facebook.com/ 

***********************************************************************************************************


КОЙ се опитва да раздели хората с увреждания и да унижи българските майки? (ОБНОВЕНО)

Сайт на Движение "ДНЕС“

Скандален контрапротест без никакво разрешение се проведе днес пред сградата на Народното събрание."Протестиращите" бяха представители на  т.нар. национално представени организации на хора с увреждания, за които стана ясно още преди седмици, че прибират огромни суми пари без правилно да ги разпределят сред нуждаещите се. ВИДЕО

Провокаторите се настаниха на метри от палатковия лагер на майките на децата с увреждания без да имат законово право за това, тъй като за всяка подобна проява е необходимо специално разрешение от общината. Охраната на Народното събрание обаче отказала да се намеси срещу незаконните палатки, а обажданията до 112 не дали резултат?!?

Само час след появата на незаконната палатка на мястото дойде и социалният министър Бисер Петков, който покани българските майки на поредното безсмислено обсъждане на промените в законите за хора с увреждания. Дебатът ще се състои в понеделник - денят, в който се организира националният протест срещу геноцида на Системата.

Пред десетки камери и микрофони Петков не даде ясен отговор защо точно днес е избрал да посети майките и има ли нещо общо визитата му с незаконния "контрапротест". Социалният министър не се ангажира и със срокове кога ще бъдат направени законовите промени, за които майките отдавна настояват

Същевременно председателят на ПП "ГЕРБ" Цветан Цветанов обяви, че ще поискат изслушване на социалния министър, който да обяви какво се случва със законовите промени и евентуално те да станат факт до края на септември 2018 г.

Случката днес повдига няколко въпроса:

● КОЙ и ЗАЩО се опитва да замаже очите на българските майки ?

● КОЙ и ЗАЩО се опитва да манипулира и запуши устата на цялото общество в подкрепа на майките?

● КОЙ и ЗАЩО се опитва да раздели хората за страданието на болните хора с протест и контрапротест?

● КОЙ и ЗАЩО реши, че с незаконни действия ще успее да разколебае и разедини родителите, които се борят за живота и здравето на децата си?

● КОЙ и ЗАЩО си мисли, че е НАД законите в Република България ?

●ЗАЩО това се случва точно сега, седмица преди националния протест организиран от майките „СИСТЕМАТА НИ УБИВА –ВСИЧКИ“! на 30 юли от 17 ч. пред Народното събрание ?

● КОЙ и ЗАЩО се опитва да осуети националният протест против системата на З0.О7?

● КОЙ нареди на полицията да мълчи и да не се намесва?

"Поискахме полицията да се намеси, защото те нямат разрешение, но охраната на Народното събрание отказа. Оставиха ги да си правят каквото си искат. Това показва, че в тази държава цари беззаконие. Това е най-яркият пример за това. Ние, които спазваме законите имаме документи, явно не представляваме интерес за властта. Палатката им е факт. Мястото им не е разрешено.

Очаквахме такива провокации. Идваха провокатори, но ние сме майки, няма как да им отговорим“, заяви категорично Вера Иванова и продължи:

„Ние не знаехме за никаква среща с министър Петков, той се появи и явно тези хора с палатката бяха наясно. Това, което знаем, е че може да се нарушава закона в България. Статуквото се страхува от българските майки. Вие представяте ли си ,ако ние бяхме направили подобно нещо? Показва ни се на нас и цяла България как законът в България работи само за определени хора.

Ние не се отказваме. На 30 от 17 ч. пред Народното събрание СЕ СЪБИРАМЕ В БИТКА СРЕЩУ СИСТЕМАТА, защото тази СИСТЕМА НЕ УБИВА САМО ДЕЦАТА НИ – НО УБИВА  ВСИЧКИ НАС !", каза в заключение Вера Иванова. 

Палатковият лагер на майките на деца с увреждания продължава.

***********************************************************************************************************


Майките на деца с увреждания „отидоха“ на Бали

Майките на деца с увреждания „отидоха“ на Бали. Те сложиха няколко бали сено пред палатковия лагер срещу входа на парламента.

„Ето ги и нашите Бали, а вие си почивайте на остров Бали“, пише на плакат. По този начин майките се обръщат към народните представители, които до този момент се правят на „ударени“ за исканията на родителите на страдащите деца. А те са свързани с приемането на три закона, които да гарантират нормален и достоен живот на хората с увреждания.

Миналата седмица стачкуващите обявиха, че поставят ултиматум на народните избраници да приемат въпросните закони до 1 октомври. В противен случая пристъпват към много по-агресивни стачни действия с цел сваляне на властта. На 30 юли пък майките организират нов голям протест под надслов „Системата убива-Всички!“. Умишлено са избрали този ден, тъй като това е последният работен за депутатите, преди да излязат в лятна ваканция. Фрог ще ви информира за всички решения на инициативата „Системата ни убив 

Източник:https://frognews.bg/ 

***********************************************************************************************************


Протест под надслов „Системата ни/ги убива всички” блокира Е79

Автошествие се проведе във Врачанско в защита на местната болница и на исканията на хората с увреждания.

Около 30 души, включително и майки с болни деца, блокираха едната лента в посока Враца на международния път Е-79.

Полицията не им позволява да спрат и другата, така че движението не бе спряно изцяло, но беше затруднено.

Протестът е пореден и е под наслов „Системата ни/ги убива всички”.

Недоволните са издигнали плакати "Искаме здравеопазване, а не търговия със здравето ни" и "Да спрем кръвния данък във всичките му форми", съобщава bTV. 

Източник:https://frognews.bg/ 

***********************************************************************************************************


КОЙ и ЗАЩО се уплаши от българските майки?!

Брутална и целенасочена цензура бе наложена върху справедливия протест на родителите на деца с увреждания. Онлайн събитието “СИСТЕМАТА НИ УБИВА - ВСИЧКИ" беше изтрито от социалната мрежа Фейсбук. Майките на деца с увреждания вече повече от две седмици организират "специално" изпращане на депутатите в тяхната "заслужена" лятна ваканция.

Събитието е насрочено за 30 юли (понеделник) от 17 ч. пред сградата на парламента. В събота сутринта обаче информацията за него беше брутално изтрита. Това не попречи на родителите и те отново възстановиха своята работа, още по-борбени и убедени в успеха си.  

ВИЖТЕ и посланието на майките >>>

"Приятели, поддръжници и ядосани хора!

Изтритото събитие не е изтрито по невнимание. Не е изтрито от НИТО един от четиримата администратори на страницата!

Мисля, че на всички е ясно, че ние никога досега не сме се отказвали и няма да го направим точно сега. Тече трескава подготовка на събитието, и сме съсредоточили всички сили в него. То е от изключителна важност за нашата кауза, защото усещаме подкрепата на все повече хора и срещаме все повече разбиране на нашата кауза.

Изтриването на събитието е удар, но не може да ни спре. Не се поддавайте на внушения, че протестът няма да се състои!

Напротив! Сега сме още по-ядосани и нахъсани!

Нищо не може да ни спре!

Затова, на 30 07 2018 - 17 часа ВСИЧКИ пред Народното събрание.

Правим всичко възможно да възстановим съдържанието. По-важното е, че събитието ЩЕ се състои!"

Това написаха гневните майки.

Жестоката цензура и натиск  върху беззащитните български жени и тяхната борба в защита на ТЕХНИТЕ ДЕЦА - НАШИТЕ ДЕЦА повдига редица въпроси: 

- КОЙ и ЗАЩО се страхува от справедливия гняв на майките, които се борят за живота и здравето на децата, нашите българските деца? 

- КОЙ и ЗАЩО иска да скрие от обществото техния протест? 

- КОЙ и ЗАЩО се притеснява да погледне в очите децата на България, оставени да живеят в страдание и нищета? 

- КОЙ и ЗАЩО не иска да изпълни техните правдиви искания, а в същото време се пилеят и разпределят милиарди за какво ли не прищявки на Борисов и властта? 

Протестът на 30 юли ще се състои. Родителите на децата призовават всички, които се борят срещу несправедливостта, тежкия живот, срещу СИСТЕМАТА и безобразията, които се правят в България, да дойдат и да ги подкрепят пред Народното събрание!

"Това не е само наш протест. Това е протест на всички, които имат справедливи национални каузи, защото СИСТЕМАТА НЕ УБИВА САМО ДЕЦАТА И НАС, СИСТЕМАТА УБИВА ВСИЧКИ!", казват жените организаторки и допълват:

Призоваваме всеки, който се чувства истински българин, и който иска да каже "СТИГА!", да дойде на 30 юли (понеделник) от 17 ч. пред парламента.

Защото България се събуди! И е време е за ПРОМЯНА!

 

Приятели,

Както винаги досега Гражданско движение "ДНЕС" е подкрепяло, подкрепя и ще застава и занапред зад всички честни и справедливи национални каузи!

Ние от "ДНЕС" винаги досега и сега се противопоставяме категорично на всякакви опити за налагане на цензура и диктат, особено когато става въпрос за защита на основни граждански свободи и права! Борили сме се и браним усърдно всички демократични ценности, свързани със свободите на гражданите  и тяхното право  на свободно  сдружаване и волеизлиание. Правили сме го и ще го правим основно и само заради  интереса на гражданите и защитата на техните права, както и за разрешаването на натрупаните и нерешени техни  проблеми!

Ето защо и днес още по-категорично и безусловно ние препотвърждаваме своята нееднократно заявена позиция за подкрепа на протестиращите майки и изпълнение на техните искания. След безцеремонния и вандалски акт на властта, целящ осуетяването на протеста на 30.07, ние както и досега заставаме още по-твърдо и още по-решително зад националната кауза и битка на българските жени, подкрепени от целия народ и Слави Трифонов!

Призоваваме всички родолюбиви и достойни българи:

ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ОБЕДИНИМ НА 30.07 В ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ! ДА БЪДЕМ ЕДИННИ В ТЯХНАТА - НАШАТА БОРБА СРЕЩУ СИСТЕМАТА! БОРБА ЗА НАС И ЗАРАДИ ВСИЧКИ НАС! 

***********************************************************************************************************

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Системата ни убива - Всички! -30 юли 2018 г. в 17:00 ч.

България се обединява на 30 юли в протест срещу "СИСТЕМАТА, КОЯТО НИ УБИВА - ВСИЧКИ!"

Гражданско движение „ДНЕС”: Категорично заставаме и сме ЗАЕДНО с българските майки в националния протест и справедливите им искания!

Движение ,,ДНЕС": Категорично и безусловно подкрепяме деиствията и исканията на българските жени!

ГРАЖДАНСКО ДВИЖЕНИЕ "ДНЕС": БЕЗУСЛОВНО ПОДКРЕПЯМЕ БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ!

Гражданско движение "ДНЕС": ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ

Българските майки: "Безпартийни сме и неподкупни!" Ние сме сила! >>

Бисер Петков покани протестиращите майки да се върнат в работната група

Слави пита: Кой се опитва да скрие истината за протеста на майките на деца с увреждания?!

Системата остава глуха за протестите на хората с увреждания! - „България: Фактите говорят“ – епизод 9

СИСТЕМАТА УБИВА всички!

Да бъдем хора! Да помогнем на майките!

Да защитим майките!

Виновните майки!

„Охранени“и платени НПО-та скочиха като лешояди върху майките. Кой ли ги насъсква...?!

С тия няма да стане

Протестираща майка – Срещу нас скочиха платени неправителствени организации, които са на държавни субсидии

Нямате ли страх от Бога? Ето го моето дете! Трябва ли да го скрием вкъщи?

Слави Трифанов: Огромна пропаст зее между властта и обикновените хора

Слави единствен стриктно спазва обещанията си към майките на деца с увреждания

Едните са в бизнес класа в самолета, а другите са на палатки пред парламента…

СВИРЕПА НАГЛОСТ! Докато жени плачейки протестират и очакват решения, безотговорни властнички се разхождат в Ню Йорк!?!

Съществуваме напук на Системата. Няма да се откажем!

Господа управници, прав ви път

Факти* >> Слави, единствен ти застана до нас в тази жестока борба!

Системата го убива!

Арогантността и циничността на Борисов удариха дъното

Слави спазва обещанията си към майките на деца с увреждания

Съществуваме напук на Системата. Няма да се откажем!

Българските медии гузно мълчат за дарението на Слави от концерта в Лондон ЗА нашите деца!*

Брутален и циничен ВИЖТЕ>>* >> Борисов нареди хората с увреждания "да му се махат от главата"

Слави спасява децата на България!

„Системата ни убива“

Слави Трифонов ще дари парите от концерта си в Англия на Конфедерацията за защита правата на децата

Слави и хиляди българи пяха срещу Системата и за децата! Медиите грозно мълчат!

Празни приказки: Социалният министър не убеди майките на деца с увреждания, че системата ще бъде променена

ЕДИНСТВЕНО НА НАШИЯ САЙТ: Въпреки медийното затъмнение! > Слави с разтърсващ концерт в Лондон за децата на България! ВИЖТЕ>>

Слави и Ку-ку бенд с концерт срещу системата

Концертът в The O2 Arena ще бъде в подкрепа на родителите на деца с уврежданияо

70622