Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Полицаи нахлуха в НА...
Полицаи нахлуха в НАТФИЗ, посрещат ги Мутафчиев, Сърменов и Будинов

Полицаи нахлуха в НАТФИЗ, посрещат ги Мутафчиев, Сърменов и БудиновГоляма група полицаи-интелектуалци нахлу тази сутрин в сградата на НАТФИЗ на ул. ”Раковски” 108А. Нахлуването се оказа епизод от филм без голи сцени и реплики, уронващи престижа на прокуратурата и правителството. Освен това униформените хуманисти ще преминат кратък, но съдържателен курс по актьорско майсторство, грим и специални ефекти.


Целта е защитниците на народа, демокрацията и човешките права, да изучат методите за доказване на нещо, което реално не се е случило. Пример: Ти пребиваш някого, но доказваш, че той те е нападнал.

 

Първото практическо упражнение е: „Кървящи полицаи след насилие от страна на платени протестиращи“. Второто, но не и по важност: „Преоблечени полицаи с черни фланелки нападат сградата на правителството“. В това упражнение поддържаща роля ще изпълняват бандите на Митко Чекиста, личен приятел и бияч на когото трябва. Важен акцент в обучението е поведението пред камера. Драматизъм, непукизъм и алабализъм са задължителните изражения. Дебелизъм няма да се тренира поради наличност в изобилие. Освен това ще се изучава дикцията при произнасяне на "анархо-либерализъм".
 
Курсът ще се води от изтъкнатите авторитети в областта на истината, низависимите от управлението на ГЕРБ Христо Мутафчиев, Калин Сърменов и Евгени Будинов. Дипломите ще връчи лично премиерът Бойко Борисов. Иван Гешев-Каренин ще прочете слово за вредата от Президента. 

 

Курсът е с продължителност 2 часа, поради невероятното IQ на кур-сис-ти-те – около 50.


Финансирането е осигурено от данъкоплатците-тулупи, а наградният фонд – от перото "ко прайм сега" и дарения на олигарси.


 
Димитър поп Кутуев

 

Източник: https://frognews.bg/


 130338