Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Слави: Али Реза, Фер...
Слави: Али Реза, Ферхунде и Листопад на глупостта

Слави: Али Реза, Ферхунде и Листопад на глупосттаТв водещият и лидер на новата партия "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира скандалните нападки на уж опозиционната партия ДПС срещу журналистката Канна Рачева и телевизия бТВ.

Той направи съпоставка между абсурдната ситуация с пожъналия огромен успех турски сериал "Листопад", излъчен преди време по същата телевизия. Според Трифонов ДПС е в ролята на Али Реза, а в ролята на Ферхунде - бТВ.

 

По повод извинението на телевизията за неволната грешка, лидерът на "Има такъв народ" коментира: 

 

"Тоест, на Али Реза му е лошо и твърди, че Ферхунде е виновна, а Ферхунде прави мил масаж на Али Реза и го успокоява: „Не бой се, ага, аз винаги съм с теб!“ Очаквайте продължение и не забравяйте, че щеше да е много смешно, ако не беше толкова тъжно."

 

Ето и пълния текст на публикацията на Слави Трифонов на фейсбук профила му:

 

Листопад на глупостта 

Нов „турски сериал“

В ролята на Али Реза - ДПС

В ролята на Ферхунде – bTV

 

А ето и сюжета на 111-ия сезон от Свободата на словото в България:

Вчера ДПС в открито писмо поиска от телевизия bTV да се извини за лапсуса, който направи репортерът на телевизията Канна Рачева. Тя каза, че е пред "...сградата на ВСС на ул. "Екзарх Йосиф", където утре в 9 часа и 30 минути ще започне обсъждането на искането на Съюза на съдиите за предсрочното освобождаване на Ахмед Доган".

А bTV се извини за неволната грешка на своя репортер Канна Рачева.

Тоест, на Али Реза му е лошо и твърди, че Ферхунде е виновна, а Ферхунде прави мил масаж на Али Реза и го успокоява: „Не бой се, ага, аз винаги съм с теб!“

Очаквайте продължение и не забравяйте, че щеше да е много смешно, ако не беше толкова тъжно.

 

*Заглавието е променено от редакцията 

Източник: https://offnews.bg/

 

 


139278