Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Стъки, като отшумял ...
Стъки, като отшумял герой, очевидно без работа: Ако ГЕРБ не управлява първи излизам на протест

Стъки, като отшумял герой, очевидно без работа: Ако ГЕРБ не управлява първи излизам на протестСтанислав Недков

  

Искам ясно да кажа, че като гражданин уважавам демокрацията, а като политолог знам, че нейн основен принцип е управление произлязло от мнозинството от народа. След, като 837 671 българи са гласували за ГЕРБ и те печелят с разлика от 8.52% пред втория ИТН, всичко различно от правителство с участието на ГЕРБ и премиер Борисов ще бъде подмяна на вота и пладнешки грабеж. Това написа Станислав Недков - Стъки.

 

Не трябва да позволяваме на сбирщина между неподготвени хора, без CV-та и без ден работен стаж, заедно с мутреси и провалени политици да управляват страната, да ни налагат своите извратени идеологии и да рискуваме да загубим милиарди от Европа, която ще ни спре фондовете, пише още МММ боецът във фейсбук.

 

В момент на здравна и икономическата криза България се нуждае от стабилно правителство и добре приети в европейските институции лидери.
Затова отсега казвам, че ако в следващото правителство не участва партията получила най-голяма подкрепа от българските граждани, аз пръв ще изляза на протест, посочва той.

 

 

Източник: https://frognews.bg/

 

 148338