Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Татяна Дончева аларм...
Татяна Дончева алармира, че не се допускат наблюдатели при преброяването

Татяна Дончева алармира, че не се допускат наблюдатели при преброяванетоНормално приемам резултата. Той е добър за коалицията. Има знак, че се очаква промяна. Дали тя е намерена в правилната посока не съм сигурна. След царя, както каза Андрей Райчев, хората започнаха да търсят някой като себе си. Това каза по БТВ Татяна Дончева от „Изправи се! Мутри, вън!“.

 

Да призова колегите - тези, които са парламентарно представени, да се стегнем и да довършим броенето в София и Пловдив. Видяхме как броят в Америка, но не видяхме как броят в България. ТТрябва да се наблюдава предаването на протоколите. ЦИК е приел решение да се ограничи това. Мая Манолова се бори титанично, за да влязат двама души през нощта. Сега отново не допускат никого вътре. Не се знае какво се пише в протоколите.

 

"Не си съчинявайте конфигурации и коалиции", скара се Дончева на водещите. Това са формации – ИТН и ДБ,  имат интерес от точно броене и няма достатъчно контрол върху процеса. София, Пловдив, Варна, Бургас са големите източници на гладове и внимателно трябва да се среди какво се случва. Има срив в ГЕРБ и за Борисов не е без значение дали ще състави правителство и  ще може ли да похарчи парите, които ще получи. Той казва, че "ако хора от ГЕРБ тръгнат да ви преследват като чакали, знаете ли какво ще се случи". Ключов фактор е: „Предлагам ви мир, защото ако ГЕРБ тръгнат да ви преследват като чакали“, ще видите какво ще ви се случи“. Може нашата формация да се окаже ключова.

 

Няма формула кабинет на всяка цена за нас. Ние първо сме най-малката формация. Първи, който ще полчи мандат е ГЕРБ. Ние имаме ясна програма и тя включва реформаторска група, която да получи мандат и възможности във връзка с това, които ще предложи тази реформаторска група. ИТН ще получи втора мандата. Но искам да видя какви ще са резултатите на ГЕРБ.

 

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Към 6:30 ч.: "Има такъв народ" скъсява разликата с ГЕРБ-СДС

Борисов току що показа, че ще пласира „експертно правителство“ със себе си начело

Тулупът иска “ ‘ескпертен кабитет“. Тулуп, не мерси! Отиваш си!

Мая Манолова: Преправят протоколи в ,,Арена Армеец" (ВИДЕО)

Ех, как скърца Борисов, като статуя, която събарят от пиедестал

Карадайъ свенливо отбягва въпроса ще има ли коалиция с ГЕРБ

ГЕРБ губи вота, макар че официално печели изборите. БСП тихо се срути

 

 


147846